0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sana mi soracağım binerken ?
Bülent korsanım, hiçbir satırında gizli saklı bir ifade yok. Yüzen her nesneyi severim diye başladım. Şu an Yengeç olmasa kuzeyli bir fiber fisherman ilk tercihim olur. Fiberdir kendileri. Onun da her bir santimetresini Yengeç gibi sever, okşarım. Daha önce de bu konuda şunu yazmıştım; hepimizin deniz algısı, tekne beklentisi kendimizce. Bana ifade ettiği en önemli şey palamarı çözünce dilediğim yere gidebileceğimi bilmek. Bana özgürlük kavramını bu denli somut, bu denli dokunulabilir hissettiren başka bir şey yok. Dünyanın bütün denizleri önümde ve ben bir deniz hayvanıyım. Ne kadar umurumda olabilir beni özgürlüğe taşıyacak teknemin hangi malzemeden yapıldığı. Rüzgarı buldumu gitsin yeter. Bilmem anlatabildim mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapS/Y Yengeç Tırhandili
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBülent korsanım, hiçbir satırında gizli saklı bir ifade yok. Yüzen her nesneyi severim diye başladım. Şu an Yengeç olmasa kuzeyli bir fiber fisherman ilk tercihim olur. Fiberdir kendileri. Onun da her bir santimetresini Yengeç gibi sever, okşarım. Daha önce de bu konuda şunu yazmıştım; hepimizin deniz algısı, tekne beklentisi kendimizce. Bana ifade ettiği en önemli şey palamarı çözünce dilediğim yere gidebileceğimi bilmek. Bana özgürlük kavramını bu denli somut, bu denli dokunulabilir hissettiren başka bir şey yok. Dünyanın bütün denizleri önümde ve ben bir deniz hayvanıyım. Ne kadar umurumda olabilir beni özgürlüğe taşıyacak teknemin hangi malzemeden yapıldığı. Rüzgarı buldumu gitsin yeter. Bilmem anlatabildim mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapS/Y Yengeç Tırhandili''Anlıyorum. Bunlar da kardeşimiz, bir şey demiyorum, az sayıda kişinin kullandığı bir tür tekne kullanıyorlar. Türlerinin son örnekleri. Evimizdeki yaşlı, bir ayağı çukurda kişiler gibi, özel bir ihtimama muhtaçlar. Ama her yaşlı gibi saplantılı olduklarından'' Ersin'e "daş" atmak için seni kullanmak zorundaydım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Zira ona genellikle doğrudan taş atıyorlar, bari ben etmeyeyim dedim.
Kaan'ın dediklerine de katılmıyorum bu bağlamda. Avukatım. Beyaz yakalıyım yani sizin deyiminizle. Sırf bu nedenle herhangi bir ahşap tekne Masal'dan daha mı "yaşıyor". Ne münasebet. Tiryaki'in anlattığı her seyir sonrası yapılan işler veya seyir sırasında olup bitenler ahşap teknelerde mi oluyor sanıyorsunuz? Ne büyük bir yanılgı!