0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

S. Z.

Ynt: Uzun Bir Vardiya
« Yanıtla #60 : Ocak 29, 2010, 10:17:53 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Suat Korsan,
Epeydir yoktunuz, açıkçası seyre çıktığınızı da forumda okumadım (veya ben görmedim, kaçırmışım) bu nedenle yazılarınız aniden kesilince n'oldu acaba diye de düşünmedim değil...

Sağ salim dönmüş olduğunuzu görmek ve güzel seyir anılarınızı tekrar okumak çok güzel.
Yazılarınızın devamını merakla bekliyorum.
Sevgiler...
Eyup Korsanim umarim hersey gonlunce devam ediyordur.
Cok ani oldu uzun bir yolculugun planlanmasi. Dolayisiyla bu yolculuga odaklaninca forumdan biraz koptum. Hemen devaminda ise yolculuga baslayinca i-net baglantisini ancak meteroloji ve mail kontrollerinde kullanabildim.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Simdi tekrar aranizdayim, mutluyum...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. K.

« Yanıtla #61 : Ocak 29, 2010, 22:59:39 »
Suat Korsan hoş döndünüz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Maceraların devamını  sabırsızlıkla bekliyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sağlıcakla kalın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. Z.

« Yanıtla #62 : Ocak 30, 2010, 10:24:15 »
Suat Korsan hoş döndünüz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Maceraların devamını  sabırsızlıkla bekliyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sağlıcakla kalın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Selahattin Korsanim hakikaten hos dondum. Forum biraktigimdan buyana o kadar canlanmiski halen yetismeye calisiyorum.
DAha hep beraberiz insallah...

*

E. B.

« Yanıtla #63 : Ocak 31, 2010, 23:53:30 »
Suat Korsan'ım

Anılarınızı bizlerle paylaştıgınız için teşekkürler. Bir solukta heyecen ile okudum.
Devamını bekliyoruz.

Saygılar...
*

S. Z.

« Yanıtla #64 : Şubat 01, 2010, 12:38:31 »
Suat Korsan'ım

Anılarınızı bizlerle paylaştıgınız için teşekkürler. Bir solukta heyecen ile okudum.
Devamını bekliyoruz.

Saygılar...

Tesekkur ederim Erhan Korsanim. Resimlerimi derliyorum suan. Hepsini elden gecirdikten sonra. Forumdaki arkadaslara bir soracagim; anilarima Ege'denmi, Akdeniz'den mi, Pasifik'den mi, Hint Okyanusun'dan mi yoksa Atlantik ve Karaibler'den mi devam edelim, diye...

Saglicakla kaliniz.

*

E. O.

« Yanıtla #65 : Şubat 01, 2010, 13:37:13 »
Sormaya gerek yok Suat Korsan, sırasıyla başından itibaren anlatmaya başlayın.
Zaten uzun kış gecelerimizi bu yazıları okuyarak geçiriyoruz.
Yoksa bu soğuk ve yağışlı kış mevsimi biter mi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. K.

« Yanıtla #66 : Şubat 01, 2010, 13:40:31 »
Suat Korsan,
sanki sıralamayı zaten pek güzel yapmışsınız gibi geldi.
Bence Ege'den başlayın, devaamı gelir nasılsa...

Şişçi Ramazan burnumda tütüyor, benim için bir ziyaret ediverin orayı.

*

S. Z.

« Yanıtla #67 : Şubat 01, 2010, 13:45:41 »
Suat Korsan,
sanki sıralamayı zaten pek güzel yapmışsınız gibi geldi.
Bence Ege'den başlayın, devaamı gelir nasılsa...

Şişçi Ramazan burnumda tütüyor, benim için bir ziyaret ediverin orayı.

Ok'dir Umut Korsanim. Yakin sulardan sirayla uzak sulara dogru yani. Bence de iyi olur sanirim.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Gecen yolum dusdu bi ugrayiverdim ama senin icin de ayricana giderim tabiki.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Cucu Korsan ile guzel vakit gecirmistik orada.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sizleri de beklerim yolunuz duserse...
*

S. Z.

« Yanıtla #68 : Şubat 01, 2010, 13:48:22 »
Sormaya gerek yok Suat Korsan, sırasıyla başından itibaren anlatmaya başlayın.
Zaten uzun kış gecelerimizi bu yazıları okuyarak geçiriyoruz.
Yoksa bu soğuk ve yağışlı kış mevsimi biter mi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gectigimiz yaz da sanki sertti, dimi Eyup Korsanim. Bu kis da goz pek actirmiyor. Marttan yada Nisandan once pek denize cikamiyacak gibiyiz galiba...
*

C. D.

« Yanıtla #69 : Şubat 01, 2010, 16:00:09 »
Ben ilk hikayeyi atlamışım.İkisini birlikte okuyunca çok hoş oldu.Yenilerini bekliyoruz.
*

A. S. E.

« Yanıtla #70 : Ekim 11, 2013, 15:05:12 »

Sırtıma denizci torbasını atıp o okyanus senin bu okyanus benim dolaşanlardanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Sizin de tahmin edeceğiniz gibi o dönemlerde havalı sırt çantaları falan yoktu ne yazıkki Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Zaman zaman motoryat olmakla birlikte büyük çoğunluğu yelkenli yatlardı.
Birkeresinde niyetlendim yazmaya biraz da başlamıştım;
'' Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap '' devamında bir iki deneme daha ama yazabilmek başka birşey zira fazla ilgi görmediler.
Bu kış biraz daha kolları sıvayayım dedim ama  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Suat kaptanım,Demir korsan sayesinde konuyu tekrar hatırladık.Lütfen kendinize haksızlık etmeyin,çok keyifli ve doğal yazıyorsunuz.Özellikle bu kısır süreçte yazmanız foruma ve tüm gekolara çok faydalı olacaktır.Lütfen devam edin Suat kaptanım.Sevgiler.
« Son Düzenleme: Ekim 11, 2013, 15:18:15 Gönderen: Atilla Serdar Erdoğan »
*

M. T.

« Yanıtla #71 : Ekim 11, 2013, 15:30:00 »
Evet evet devam lütfen
*

T. K.

« Yanıtla #72 : Ekim 11, 2013, 17:42:08 »
Devam, devam...
*

C. B.

« Yanıtla #73 : Ekim 11, 2013, 17:55:05 »
Tenbellik etmede yaz..
Sendeki deneyim kaçımızda var?
Heyecanla bekliyoruz.
Ama lütfeeennn...Yaz ama lütfeennn..
*

S. Z.

« Yanıtla #74 : Ekim 11, 2013, 19:59:08 »
Nezih Korsanın topiğinde Demir Korsanın sorusuyla hortlayan, GEKO koridorlarının 7nci katında bulunan uzun koridorun sonuna doğru, sağdan 3üncü camsız, karanlık ama loş bir şekilde birkaç metre ilerisinin görünebildiği odanın dip tarafındaki tozlu raflardan ikincisinin en üstten sol taraftaki yatık şekilde duran ve merdivensiz bir insanın ulaşamayacağı yükseklikde bulunan ''Uzun Bir Vardiya'' topiğini canlandırma adına böyle bir başlık açmış olan başta Atilla korsanıma, konunun hortlamasında büyük katkıda bulunan Demir Korsanıma ve de beni teşvik etmeye gayret göstermiş olan Mesut, Timuçin, Cüneyt, Eyüp ve de Kaan Korsanlarıma sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bir de anneme, babama, öğretmenime hepsinden önemlisi sevgili eşime... Hayallah, Altınportakal Sinema ödülünde yapacağım konuşmayla karıştırmışım...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

O topiğe dönüp bir incelemeyle başlayacağım. Zira o maceranın içinde maceralar dolu. Maldivler, Seyşeller, Mayotte Adaları, Madagaskar, Capetown, hatta Tanzanya bile vardı.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bakalım ne anlatmışız, neler ilave edebiliriz.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ya da Akdeniz'de kalıp Sırbistan Karadağ, Hırvatistan ve de İtalya sahillerini kapsayan yeni bir maceraya mı yelken açsak  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yoksaaa, Atlantik ve Karayipler mi desek  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Cüneyt Korsanımın dediği gibi tenbellik etmemeli.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap