0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Suat Korsan,Epeydir yoktunuz, açıkçası seyre çıktığınızı da forumda okumadım (veya ben görmedim, kaçırmışım) bu nedenle yazılarınız aniden kesilince n'oldu acaba diye de düşünmedim değil...Sağ salim dönmüş olduğunuzu görmek ve güzel seyir anılarınızı tekrar okumak çok güzel.Yazılarınızın devamını merakla bekliyorum.Sevgiler...
Suat Korsan hoş döndünüz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMaceraların devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSağlıcakla kalın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Suat Korsan'ımAnılarınızı bizlerle paylaştıgınız için teşekkürler. Bir solukta heyecen ile okudum.Devamını bekliyoruz.Saygılar...
Suat Korsan,sanki sıralamayı zaten pek güzel yapmışsınız gibi geldi.Bence Ege'den başlayın, devaamı gelir nasılsa...Şişçi Ramazan burnumda tütüyor, benim için bir ziyaret ediverin orayı.
Sormaya gerek yok Suat Korsan, sırasıyla başından itibaren anlatmaya başlayın. Zaten uzun kış gecelerimizi bu yazıları okuyarak geçiriyoruz. Yoksa bu soğuk ve yağışlı kış mevsimi biter mi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap