0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağ salim geldiğinize sevindik Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . Anılarınızı bizimle paylaşdığınız için teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . Seychel Adalarinda yetişen bu özel hindistan cevizinin adı galiba coco de mer olacaktı. Aklımda yanlış kalmadı ise sadece orada yetişen bu meyvenin, aynı zamanda bitkinin tohumu da olması nedeni ile, ada dışına çıkarılması yasak idi. Siz bu meyveyi ada dışına çıkarabildinizmi? Bu meyve bizde olsa kesin nesli kurutulur, yenmesi satılması her türlü şekilde bahse konu edilmesi bile yasaklanırdı herhalde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .
Cogalmalari icin bir de erkek olanlari gerekiyorki, satisi kesinlikle yasak. Uretilen yerlerine bile ozel izinle falan girebiliyorsunuz. Erkek olanlarin sekilleri de cok farkli; tamamen 1 rakamina benzemekte. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu da benim balığım ama sevmek için.Yemek için değil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapLink' e tıklayınca yanlış video açılıyor ama.En sondaki RASH olan video olacak.Link göndermeyi bile beceremedim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu da benim balığım ama sevmek için.Yemek için değil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapLink' e tıklayınca yanlış video açılıyor ama.En sondaki RASH olan video olacak.Link göndermeyi bile beceremedim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSeval Korsan, bu dalis yaptiginiz yer neresi ?
Suat korsanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .Zaten o adalarda bir zamanların meşhur Emanuel filimleri serisi çevrilmişti. Slvia Castel'miydi, Cristal'miydi neydi ablamın adı şimdi hatırlayamadım ama,tevekkeli o adayı seçmiş, varmış bir nedeni Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .Bende denizlere açılacak olursam oradan başlayacağım, ama şimdide korsan hikayesi çıktı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .
Hoşgeldiniz Suat korsanım,büyük bir heyecanla serüveninizin devamını beklemekteyim.
Suat Korsan'ım Anılarınızı bizlerle paylaştıgınız için teşekkürler.Devamınıda bekliyoruz...
Suat Korsan,Hosgeldiniz, anilarinizin devamini bekliyoruz... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Budur... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDenizcilik, ve gezilen yerler ancak böyle anlatılır... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSuat Kaptanım Korsanım...Bam telimi titrettiniz... Teşekkürler... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap