0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

C. B.

Ynt: Uzun Bir Vardiya
« Yanıtla #210 : Kasım 03, 2013, 00:08:22 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

onlarda mavi beyaz. bizde kırmızı beyaz fark var arada. el ela elalem.
*

C. B.

« Yanıtla #211 : Kasım 03, 2013, 00:28:36 »
burdan nereye devam eder seyr... basrayamı hintelinemi. küsme ne olur hatırlayamadık. bizim o dede ile tartıştıkda karar veremedik piiri miydi kılç ali mi idi. hint eli tehlikelikeli diye duydukda ondan.....

*

N. Ö.

« Yanıtla #212 : Kasım 03, 2013, 01:30:34 »
son bölümde kopyalanıp kaynaklar arasına alındı  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
teşekkürler paylaşım için  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Rica ederim Nilüfer korsanım.
Son bölüm dereken ''kahve''mi acaba  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

konunun ilk başlangıç kelimesinden, son cümlelere kadar ve aradaki fotoğraflar dahil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. D.

« Yanıtla #213 : Kasım 03, 2013, 02:13:13 »
Suat korsanım yazdıklarınızdan çok şey öğreniyorum. Teşekkürler  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bir teşekkür de Cem korsana  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Açıcı soruları ve güzel video için  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Keyifle izledim   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Z.

« Yanıtla #214 : Kasım 03, 2013, 12:49:27 »
sen hazır burda iken sorayım dedim. okadar balık yakaladın ama lüfer yok demi o sularda..

Bildiğim kadarıyla yok. Lüfer soğuk suları tercih ettiği için sanırım.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

S. Z.

« Yanıtla #215 : Kasım 03, 2013, 12:54:25 »
burdan nereye devam eder seyr... basrayamı hintelinemi. küsme ne olur hatırlayamadık. bizim o dede ile tartıştıkda karar veremedik piiri miydi kılç ali mi idi. hint eli tehlikelikeli diye duydukda ondan.....

Maldivler diye düşdük yola ama rüzgar nere götüre oraya gidile Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Rüzgar öyle bir götüreki; Maldivler aha şuracık kaldı.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Efendim rüzgarın önüne düşe düşe Cape Town'a kadar düşüle.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Z.

« Yanıtla #216 : Kasım 03, 2013, 12:55:23 »
son bölümde kopyalanıp kaynaklar arasına alındı  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
teşekkürler paylaşım için  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Rica ederim Nilüfer korsanım.
Son bölüm dereken ''kahve''mi acaba  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

konunun ilk başlangıç kelimesinden, son cümlelere kadar ve aradaki fotoğraflar dahil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. Z.

« Yanıtla #217 : Kasım 03, 2013, 12:56:32 »
Suat korsanım yazdıklarınızdan çok şey öğreniyorum. Teşekkürler  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bir teşekkür de Cem korsana  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Açıcı soruları ve güzel video için  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Keyifle izledim   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ben daha video'yu izlemedim. Hemen izleyeyim o zaman  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. B.

« Yanıtla #218 : Kasım 05, 2013, 04:46:51 »
Evet tam olarak Aden limanindan sonraki rotaya bakıyorum.  Ama önce soldaki ülke Yemen sağdaki umman değilmi?
*

S. Z.

« Yanıtla #219 : Kasım 05, 2013, 10:23:57 »
Evet tam olarak Aden limanindan sonraki rotaya bakıyorum.  Ama önce soldaki ülke Yemen sağdaki umman değilmi?

Aden zaten Yemen'in Aden körfezindeki önemli liman kentlerinden. Evet ,doğuya doğru Asya toprakları takipedildiğinde Umman sıradaki ülke.
Ama Aden bizim için aynı zamanda Asyayı terk ettiğimiz son nokta.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. B.

« Yanıtla #220 : Kasım 05, 2013, 12:23:56 »
Günaydın, android için google earth uygulaması lazım bana. Yada daha pro. birşeyde uyar. Tavsiyesi olan arkadaşlar varsa sevinirim. Olmadı teferruatlı Coğrafya Atlası arayacağım.
Şimdiye 10 kere telefon etmistim, kaptan o nasıl bu nasıl ordan nereye devam ediyorsunuz diye. Fakat böyle tefrika daha keyifli oluyor. Arttı burdan size haber yollayayım sular daha yeterince soğumamış, test ettim dün. Negative(-)
Sevgiler.
*

U. K.

« Yanıtla #221 : Kasım 05, 2013, 12:44:34 »
androidde google earth uygulaması yok, sadece googlemaps var. 
*

C. B.

« Yanıtla #222 : Kasım 05, 2013, 13:13:58 »
Bende onu soruyorum. Umutcum. Küçük ölçekli harita bulamıyorum.  Sağlam bir kağıt atlas yada ücretli bir uygulama. Evde ders çalışacağım diye şimdi, jeppesen a bir dünya parada bayılamayız. Google maps yaramaz zaten, zayıf biraz ondan tavsiye bekliyorum. Hani bu cep Marine nav. Uygulama ları vardı.  Bir topikde tartisilmisti galiba? Belki öyle birşey olabilir.
*

H. E.

« Yanıtla #223 : Kasım 05, 2013, 13:54:51 »
Hani bu cep Marine nav. Uygulama ları vardı.  Bir topikde tartisilmisti galiba? Belki öyle birşey olabilir.

Navionics mi?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. B.

« Yanıtla #224 : Kasım 05, 2013, 14:27:48 »
Evet evet marine Asia&Africa...artık istediği yere gidebilir, Suat kaptan Capetown da uyar,maldivde. Böyle ne güzelmiş yahu masabaşından takip olayi.