0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapson bölümde kopyalanıp kaynaklar arasına alındı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapteşekkürler paylaşım için Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapRica ederim Nilüfer korsanım. Son bölüm dereken ''kahve''mi acaba Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
son bölümde kopyalanıp kaynaklar arasına alındı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapteşekkürler paylaşım için Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
sen hazır burda iken sorayım dedim. okadar balık yakaladın ama lüfer yok demi o sularda..
burdan nereye devam eder seyr... basrayamı hintelinemi. küsme ne olur hatırlayamadık. bizim o dede ile tartıştıkda karar veremedik piiri miydi kılç ali mi idi. hint eli tehlikelikeli diye duydukda ondan.....
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapson bölümde kopyalanıp kaynaklar arasına alındı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapteşekkürler paylaşım için Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapRica ederim Nilüfer korsanım. Son bölüm dereken ''kahve''mi acaba Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapkonunun ilk başlangıç kelimesinden, son cümlelere kadar ve aradaki fotoğraflar dahil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Suat korsanım yazdıklarınızdan çok şey öğreniyorum. Teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBir teşekkür de Cem korsana Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Açıcı soruları ve güzel video için Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Keyifle izledim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Evet tam olarak Aden limanindan sonraki rotaya bakıyorum. Ama önce soldaki ülke Yemen sağdaki umman değilmi?
Hani bu cep Marine nav. Uygulama ları vardı. Bir topikde tartisilmisti galiba? Belki öyle birşey olabilir.