0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba üstadlar..Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığım 6 mt'lik teknem nıhayet bitme aşamasında. Kısmetse bayram sonrası sularda.. Teknem 6 metre boyunda 2.10 eninde spor bir tekne ve tam donanımlı motor dahil ağırlığı 1 ton civarında. ( çok yakında resimlerini ve yapılış aşamalarını detaylı olarak paylaşacağım)Hedef; yaklaşık 2 tonluk 4 çeker aracımla İstanbuldan Fethiye'ye römork marifetiyle tekneyi götürüp tüm Fethiye körfezini gezmek.750 kg üstünde bir kütleyi çekeceğimin farkındayım o yüzden kaliteli bir römorkla saatte max. 80 90 km hızla seyretmek durumunda olduğumu biliyorum. Daha önce Yalovadan 5.60 mt bir tekneyi İstanbul'a getirmiştim. Fakat 750 800 km yol araçla birlikte neredeyse 12 metreye çıkan uzunlukla gözümü korkutmuyor değil.Bütçe ve çalışma şartları bu yolun en mantıklı olduğunu söylüyor ve tekne boyu ebatı olarak tüm kurguyu bu tarz bir seyehat üzerine yapmış bulunmaktayım. Dolayısıyla hem römorkla uzun yol seyehat tecrübelerinizi hem de Fethiye Körfezinde fahiş fiyat olmamak kaydıyla küçük sayılabilecek bir tekneyle kalınabilecek iskeleler ve koylar hakkında bilgi edinmek isterim. Gobün, Bedri Rahmi gibi koyları telefonla aradım sağolsun hepsi yardımcı olacaklarını misafir edeceklerini söylediler. Tekneyi Fethiyede Reis Kafe önündeki rampadan indirmeyi planlıyorum. Geko Üstadlarının başkaca tavsiye ve önerilerini duymaktan mutluluk duyacağım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMerhaba üstadlar..Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığım 6 mt'lik teknem nıhayet bitme aşamasında. Kısmetse bayram sonrası sularda.. Teknem 6 metre boyunda 2.10 eninde spor bir tekne ve tam donanımlı motor dahil ağırlığı 1 ton civarında. ( çok yakında resimlerini ve yapılış aşamalarını detaylı olarak paylaşacağım)Hedef; yaklaşık 2 tonluk 4 çeker aracımla İstanbuldan Fethiye'ye römork marifetiyle tekneyi götürüp tüm Fethiye körfezini gezmek.750 kg üstünde bir kütleyi çekeceğimin farkındayım o yüzden kaliteli bir römorkla saatte max. 80 90 km hızla seyretmek durumunda olduğumu biliyorum. Daha önce Yalovadan 5.60 mt bir tekneyi İstanbul'a getirmiştim. Fakat 750 800 km yol araçla birlikte neredeyse 12 metreye çıkan uzunlukla gözümü korkutmuyor değil.Bütçe ve çalışma şartları bu yolun en mantıklı olduğunu söylüyor ve tekne boyu ebatı olarak tüm kurguyu bu tarz bir seyehat üzerine yapmış bulunmaktayım. Dolayısıyla hem römorkla uzun yol seyehat tecrübelerinizi hem de Fethiye Körfezinde fahiş fiyat olmamak kaydıyla küçük sayılabilecek bir tekneyle kalınabilecek iskeleler ve koylar hakkında bilgi edinmek isterim. Gobün, Bedri Rahmi gibi koyları telefonla aradım sağolsun hepsi yardımcı olacaklarını misafir edeceklerini söylediler. Tekneyi Fethiyede Reis Kafe önündeki rampadan indirmeyi planlıyorum. Geko Üstadlarının başkaca tavsiye ve önerilerini duymaktan mutluluk duyacağım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMadem Göbünde , Bedri Rahmi'de misafir olacaksınız bir müddetGöcekten indirin denize Bütün botların indirildiği bir yer var.Çok rahat günde en az 15 - 20 Bot indiriliyor.SG geçtikten 200 metre sonra ..
Çeki demiri ruhsata işli olsunRömorkta arka ışık ve reflektör mutlaka olsunRulmanlar çok önemli Çeki demirine bağladıktan sonra mutlaka güvenlik zincirini bağlayın.