0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erol Korsan, çok güzel anlatmışsınız. Ama televizyonlarda hatta çevremizde bile bunu anlamayanlar var. Anlamamakla kalsalar yine iyi, dilimiz döndüğünce bilgimiz dahilinde açıklamaya çalıştığımızda , bizi dolandırıcı, ruhban sınifı gibi yaftalayanlar var.Senin kapasiten anlamaya yetmemiş olabilir, Senin gerizekalı olman ortadaki teknolojinin, düşüncenin kötü olduğunu göstermez.Ben trader, al-sat yaparak para kazanma çabasında değilim. Ben yatırımcıyım. Yatırım yaptığım ürünü, malı, teknolojiyi sonuna kadar incelerim. Bu sayede de güzel para kazandım , çok daha fazla kazananlar oldu. Hepimiz duymuşuzdur para kazananları.Aynı şekiIde para kazanmak isteyenler, bilgisizce incelemeden Crypto paralara yatırım yaptı. iddaa , galyan bayisinden çıkmayan kısa yoldan para kazanmak isteyen uyanıklar olduğu zamanda dolandırıcılar hemen işe koyuldu.Zihniyetimiz kolay para kazanmak olduğu sürece dolandırıcılarımız eksik olmayacaktır. Birde Matbaayı kötüleyenler gibi blockchain teknolojisini kötüleyen olacaktır. Yada para kazananları görünce kıskananlar...Toplumumuzun en kötü huyu, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
Senin kapasiten anlamaya yetmemiş olabilir, Senin gerizekalı olman ortadaki teknolojinin, düşüncenin kötü olduğunu göstermez.