0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorumu biraz değiştireyim.Yardım çagrısına bayraga göre USA gidecekte işte bana zurnanın zırt dediği bir nokta daha.Teknenin kaydına bakınca Delaware liman kaydını görecekler.Peki bu limanın kaydıyla gezen tekne Akdenizde imdat isteyince --İddialar göre--- bu liman kayıdı ile o tekneye USA bayrağı çekmek hakkı sadece o eyalet kıyıları ile sınırlı imiş,eyalet sınırlarından çıkınca o Bayrak hakkı kalmıyormuş deniyor bu iddia dogru ise şimdi kurtarma durumu ne olur?Saygılar
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTaraf sayısı 3 olur MRCC USA MRCC ISRAIL MRCC ANKARADIR Olaya İsrail neden dahil oldu?Ayhan abi Bu farklı bir örnek Içinde Türk ve Alman var USA bayrak ve olay İsrail kıyılarda oluyor Olaya Ayhan abi niye dahil oldu? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTaraf sayısı 3 olur MRCC USA MRCC ISRAIL MRCC ANKARADIR Olaya İsrail neden dahil oldu?Ayhan abi Bu farklı bir örnek Içinde Türk ve Alman var USA bayrak ve olay İsrail kıyılarda oluyor
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTaraf sayısı 3 olur MRCC USA MRCC ISRAIL MRCC ANKARADIR Olaya İsrail neden dahil oldu?
Taraf sayısı 3 olur MRCC USA MRCC ISRAIL MRCC ANKARADIR
Sayın geko arkaşlar siz epılbden önce Dsc telsizden yardım istemeyi kavrayalım.Daha sonra A2 yi düşünelim. Bir soru kaç kişide gps telsiz ile bağlantılı kaç kişide dsc mevutGıcık kaptan
Araya bir kablo .Birde servisi arayın mmsi numarasını nasıl gireceğini size anlatsın hepiciği bu