0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marina ücretini ödemişsiniz. 1 yıl daha keyifle kullansanıza
Amatör denizciliğin önündeki en önemli engel olan marina bağlama maliyetleri sebebiyle 3 yıl önce başladığım yelken serüvenine maalesef şimdilik son vermek zorundayım.Son fiyat artışlarını, ancak karşılayabildim. Ama ötesine gücüm yetmeyecek.Aşkla bağlı olduğum denize bu sezon veda edeceğim.Satış ilanının linkini aşağıda veriyorum.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAmatör denizciliğin önündeki en önemli engel olan marina bağlama maliyetleri sebebiyle 3 yıl önce başladığım yelken serüvenine maalesef şimdilik son vermek zorundayım.Son fiyat artışlarını, ancak karşılayabildim. Ama ötesine gücüm yetmeyecek.Aşkla bağlı olduğum denize bu sezon veda edeceğim.Satış ilanının linkini aşağıda veriyorum.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapOffffffffffffÇok üzüldüm. Giderek sürdürülebilir olmaktan çıkıyor. Yaşım gereği "en fazla 5 sene" diyordum. Ama bu bile zor görünüyor. Sevgili Efe kaptanım başka hobiden ziyade römork teknesi deneyimi ikimizde de var. Geri dönüş mü yapsak?Ya da yelken kürek... Mehmed Irmak kaptanım dilerim sizin için en hayırlısı olur..
Satış ilanını verdim, vermesine ama, sanki sevdiğime ihanet etmiş gibiyim. Beni affetse de, yeniden başlasak ümidi besler gibi, için için satılmasa, başka bir yolu olsa diyor çocuk yüreğim...
Efe korsanım,Finike seturda bağlıyız. İlk yıl Antalya seturda idik. Ertesi yıl, fiyatları daha uygun olduğu için Finikeye geçtik. 2 sene gayet memnun yaşadık. Ama bu yıl, geçen yıla göre döviz bazında 3 kata yakın artış yapılınca, gelecek için çok ümit kırıcı oldu, moraller dibe vurdu doğrusu.Seneye de, hiç olmazsa döviz karşılığı olarak bu seviyede kalsa, neyse diyeceğim ama... Ama evet haklısınız bu arada. Bakalım ilana olumlu tepki gelmezse, bu yılı da denizde değerledirip, alternatif yer arayışına bakacağım.