0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

C. G.

Ynt: Gövdede Su Sızıntısı
« Yanıtla #15 : Ocak 12, 2010, 14:09:56 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bölmede vida yok. Gövdeye birleşik ve epoxy ve elyaf ile birleşik.
Çarmıhlar geride.

Peri'de imalat sırasında epoxy mi polyester mi kullanmışlar perdeleri tutturmak için?
Ayrıca çarmıhların geride olması önemli değil. Ya su Gövde/Güverte bağlantısından yol bulup sızdı ise?
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2010, 14:11:15 Gönderen: Cem Gür »
*

U. U.

« Yanıtla #16 : Ocak 12, 2010, 14:12:57 »
Ahhh Cem korsanım ne yaptın  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

Şimdi  beneteau teknesi olanlara söz hakkı doğdu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

Ucuzaçekirdeksatanmarinakaptanıderyası  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

*

N. İ.

« Yanıtla #17 : Ocak 12, 2010, 14:13:45 »
elimde sunfiks vada katı epoksi (hamur gibi iki ayrı rengin karıştırılması ile sertleşen)tarzı birşey varsa geçici olarak üstten yapıştırmaya çalışırdım.hemen kontra değiştirip kendi marinama dönüp tekneyi karaya alıp düzgün bir şekilde tamiratını yapardım.

*

O. B.

« Yanıtla #18 : Ocak 12, 2010, 14:14:56 »
Epoxy tabirini yanlış kullandım. Polyester + elyaf olması gerekir.
*

M. E.

« Yanıtla #19 : Ocak 12, 2010, 14:16:00 »
ben burulma murulma düşünmüyorum doğrusu, darbe olsa zaten söylerdi Orhan Korsan...

sintinedeki tamam ama, tespit edilen yerden gelen su tuzlu mu?
o tatlıysa sorun yok, muhtemel yıkadığınız su bir yerden geliyor...

tatlı su tankı nerede?
yakın mı?

ya zincirliğe olan mesafe? zincirliğin içini açıp bakardım? su dolu mu?

ben olsam kontra değiştirir, öteki tarafa iyice yatırırdım?
bakalım devam edecek mi?

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

A. S. E.

« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2010, 14:17:58 »
evet artık bolgede eskiden kalan tuz gitmistir lutfen tekrar tadına bakarmısınız
*

O. B.

« Yanıtla #21 : Ocak 12, 2010, 14:20:25 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimdeki çizgi kamara ön panelinin gövde ile birleşim çizgisi.
İşaretli kısım suyun geldiği kısım. Salma, zincirlik, su depoları ile ilişkisi yok. Su depoları minderlerin altında ve gövdeden ayrı.

Tadına bakıyorum ama içilecek kadar birikmeyince ben anlayamıyorum tad alma duyum çok gelişmiş değil maalesef. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Çarpma filan olmadı.
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2010, 14:22:20 Gönderen: Orhan Barut »

*

N. İ.

« Yanıtla #22 : Ocak 12, 2010, 14:22:26 »
aslında orada  tuz bulunması zaten geçmiştede problem olduğunu gösteriyor sanırım..
*

A. S. E.

« Yanıtla #23 : Ocak 12, 2010, 14:24:25 »
o bölge kariada iskele su deposunun önu degilmi orhan korsanım.depo cok yakın sanırım
*

O. B.

« Yanıtla #24 : Ocak 12, 2010, 14:29:11 »
Su deposunun önü. Hız ve derinlik göstergelerinin üst tarafı. Depo gövdeden ayrı olduğu için depodan gelecek su yüzeyden akarak gelir ki ben onu kolayca bulurdum. Depodan akan su önce elyafın altına girip oradan dışarı çıkmaz çünkü su en kolay yoldan akar.
*

O. B.

« Yanıtla #25 : Ocak 12, 2010, 14:31:00 »
aslında orada  tuz bulunması zaten geçmiştede problem olduğunu gösteriyor sanırım..
Göstermez. Çünkü hız göstergesini temizlemek için ara sıra çıkarınca içeri deniz suyu giriyor.  Sonra kuruluyorsun ama tuzu kalıyor.
ben olsam kontra değiştirir, öteki tarafa iyice yatırırdım?
bakalım devam edecek mi?

MErem Korsan o zaman acemiydim aslına bakarsan şimdi de o kadar yatıramam, korkarım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2010, 14:32:59 Gönderen: Orhan Barut »
*

C. G.

« Yanıtla #26 : Ocak 12, 2010, 14:58:47 »
Orhan Korsan sen sorunu halletşn de mi "siz ne yapardınız?" diye soruyorsun Yoksa ciddi ciddi soruna cevap mı arıyorsun
*

O. B.

« Yanıtla #27 : Ocak 12, 2010, 15:00:17 »
Ben hallettim. Suyun nereden geldiğini buldum ama bir haftamı aldı. Biraz daha yaratıcı düşünmek gerekiyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Cem Korsan sorunun nedenine sen biraz yaklaştın  aslında Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2010, 15:01:14 Gönderen: Orhan Barut »
*

A. S. E.

« Yanıtla #28 : Ocak 12, 2010, 15:09:52 »
yoldasınız tasikardinizin devam edip etmemesi,dönüp dönmeyeceginiz tuzlu su olup olmadıgına baglı.öncelikli konu bu pratikte. sanırım o nedenle tum enerjinizi bence tuzlu su tatlı su ayırımına yonlendirmek gerekiyor.bölgeyi yıkayıp silip tekrar tadın  mutlaka bir fikriniz olur.
*

C. G.

« Yanıtla #29 : Ocak 12, 2010, 15:10:52 »
Tekneyi tanısam biraz daha yaratıcı olabilirim belki. Ama finish'lerini hiç bilmiyorum.