0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Testi fiber üzerinde değil taş üzerinde yaptık bu arada Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAziz korsanın affına sığınarak (benzer konu olarak sorayım dedim) Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGüverteyi yol çizgi boyası ile boyasak bir sorun olur mu?Veya boyayan var mı?Bir arkadasımın boya fabrikasi var ve kendisinden böyle sağlam bir boya istedimYol cizgi boyası degil ama benzer bir boya kullandım. Problem bu tür boyalar yogun boyalar ve kaymazlar haricindeki yerlere sürersen pürüzlü bir görüntü oluyor. Prüz de öyle güzel bir prüz degil gayet çirkin duruyor. Ayrıca içerisinde ultraviyole pigmentleri yoksa renk değişiyor. Bu renk değişikliği belki otoban üzerinde çok önemli olmuyor ama teknede boyalı yerler ile boyasız yerler arasıda farklılıp olup çirkin gözüküyor.yakın gelecekte leke tutmayan ve su ile temizlenebilen bir boya çıkacakmış. Boya üzerine permanent kalemle yazı yazdık. 1 saat sonra sadece su tutarak boya temizlendi. Sonuçları size bildiririm.
Aziz korsanın affına sığınarak (benzer konu olarak sorayım dedim) Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGüverteyi yol çizgi boyası ile boyasak bir sorun olur mu?Veya boyayan var mı?
1 200 000 € luk Amel teknelerinde neden orijinal yerine sentetik tik görünümlü malzeme tercih ediliyor. Araştırmaya değer.