0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHele sezon bir başlasın, o vakit denizdi yelkendi derken kimsede böyle uzun uzun yazacak, kafayı takacak hal kalmayacak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHele sezon bir başlasın, o vakit denizdi yelkendi derken kimsede böyle uzun uzun yazacak, kafayı takacak hal kalmayacak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMahirim sezon yeni basliyor. Kisin yelkenin zevki bence bambaska.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHele sezon bir başlasın, o vakit denizdi yelkendi derken kimsede böyle uzun uzun yazacak, kafayı takacak hal kalmayacak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMahirim sezon yeni basliyor. Kisin yelkenin zevki bence bambaska.Geçen Pazar Bodrum'da çıktım. Bilemezsin nasıl zevkliydi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Mendil kadar yelkenle 40 derece yatan teknede ayakta mı duracaksın, dümen mi tutacaksın insan bir hoş oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Çabucak geri döndüm. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...Mahirim sezon yeni basliyor. Kisin yelkenin zevki bence bambaska.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap...Mahirim sezon yeni basliyor. Kisin yelkenin zevki bence bambaska.Şahsım adına yüzde yüz katılıyorum Umutcum. Kışın bambaşka oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu cumartesi Rakı günü yoklamasında olmazsanız yandınız şahsınız ve kendiniz adına Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
10 yıl önce ilk yelken dersimi almaya ocak ayında karar vermiş ve kar altında denize çıkmıştım (kot pantalon ve anorak ile...) Kışın yelken yapmanın zevki bambaşkadır Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap