0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

U. K.

Kışın yelken zevki
« : Aralık 03, 2012, 22:17:16 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hele sezon bir başlasın, o vakit denizdi yelkendi derken kimsede böyle uzun uzun yazacak, kafayı takacak hal kalmayacak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Mahirim sezon yeni basliyor. Kisin yelkenin zevki bence bambaska.
*

O. T.

Ynt: Kışın yelken zevki
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2012, 22:26:54 »
Bende   Bende   Kışın  yelken  yaparken  sahil  bembeyaz  ve  uludağdan inen  keşişleme  bütün Gemlik  körfezini  yalar  ve  körfezin heryeri  başka  yönde  eser . İnanın  kayak  yapar  gibi yelken
Yapıyorum . Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

O. B.

« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2012, 08:48:10 »

Hele sezon bir başlasın, o vakit denizdi yelkendi derken kimsede böyle uzun uzun yazacak, kafayı takacak hal kalmayacak Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Geçen Pazar Bodrum'da çıktım. Bilemezsin nasıl zevkliydi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Mendil kadar yelkenle 40 derece yatan teknede ayakta mı duracaksın, dümen mi tutacaksın insan bir hoş oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Çabucak geri döndüm. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

U. K.

« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2012, 09:04:57 »

Geçen Pazar Bodrum'da çıktım. Bilemezsin nasıl zevkliydi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Mendil kadar yelkenle 40 derece yatan teknede ayakta mı duracaksın, dümen mi tutacaksın insan bir hoş oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Çabucak geri döndüm. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ah be Orhan Abim,
sizin işiniz de zor o güneylerde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. B. A.

« Yanıtla #4 : Aralık 04, 2012, 09:30:43 »
...

Şahsım adına yüzde yüz katılıyorum Umutcum. Kışın bambaşka oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

U. K.

« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2012, 09:45:40 »
ben kendim olarak da sana katılıyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2012, 09:45:49 Gönderen: Umut Korkmaz »
*

Z. D.

« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2012, 09:47:40 »
Bu cumartesi Rakı günü yoklamasında olmazsanız yandınız şahsınız ve kendiniz adına  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

U. K.

« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2012, 09:48:38 »
...

Şahsım adına yüzde yüz katılıyorum Umutcum. Kışın bambaşka oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Mahirim hadi o zaman,
aramızda meşhur Lodos Avcıları var, her lodosta nefis yelken yapıyorlar. 

bir de Kar Avcıları grubu olsun.  İlk kar yağdığı hafta sonu yelkene çıkalım.
*

U. K.

« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2012, 09:50:23 »
Bu cumartesi Rakı günü yoklamasında olmazsanız yandınız şahsınız ve kendiniz adına  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
şahsen ben kendim geleneksel kuzen düğününü (bu sefer kuzen by Law) geçtiğimiz hafta sonu eda ettim Zafer Abim, 13 Nisan'a kadar rahatım, bu sefer öz kuzen.
Katılırız herhalde, istikamet belli mi?
*

Z. D.

« Yanıtla #9 : Aralık 04, 2012, 09:55:38 »
hava her gün değişiyor. Cuma günü netleşir. Sivrimi, Kınalı arkasımı diye
*

R. E.

« Yanıtla #10 : Aralık 04, 2012, 09:59:52 »
10 yıl önce ilk yelken dersimi almaya ocak ayında karar vermiş ve kar altında denize çıkmıştım (kot pantalon ve anorak ile...)
Kışın yelken yapmanın zevki bambaşkadır  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. K.

« Yanıtla #11 : Aralık 04, 2012, 10:12:20 »
10 yıl önce ilk yelken dersimi almaya ocak ayında karar vermiş ve kar altında denize çıkmıştım (kot pantalon ve anorak ile...)
Kışın yelken yapmanın zevki bambaşkadır  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Üstadım aynı zamanlarda şeyettirmişiz.
*

A. G.

« Yanıtla #12 : Aralık 04, 2012, 10:28:05 »
Rıza korsanım Sivri de Münir sizinleydi dimi yanılmıyorsam, korsan yapamadınız mı hala? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

R. E.

« Yanıtla #13 : Aralık 04, 2012, 10:31:19 »
Munir, Karabatak grubuna katılmış diye duydum, gene kayıp kendileri.
Sivri'den dönünce tekne bakmaya gidiyorum dedi, gidiş o gidiş.
Şimdikilerim deyimi ile bir dürteyim şunu..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. B.

« Yanıtla #14 : Aralık 04, 2012, 10:41:00 »
Ya bırakın Allahaşkına kışın yelken zevkiymiş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Donuyosun olm ne zevki Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap