0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBahsettiğiniz sistem zaten var olan bir sistem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yaphenüz kendisi ortada olmayan muhtemelen 10 metrenin altında olacak bir hatun teknesinden söz edince bence orjinal duruyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bahsettiğiniz sistem zaten var olan bir sistem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBahsettiğiniz sistem zaten var olan bir sistem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yaphenüz kendisi ortada olmayan muhtemelen 10 metrenin altında olacak bir hatun teknesinden söz edince bence orjinal duruyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMisafir kamarasi bos duruyor mu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
6 yıl olmuş. Ben bu konuyu açalı tam 6 yıl olmuş. GK'dan uzun süre ayrı kalınca son mesajları da yeni okuyorum. Bilgilendirmeleri, paylaşımları, piknikleri, gezileri, kahvaltıları, esprileri, tartışmaları, kızgınlıkları, küsmeleri, barışmaları, geyikleriyle GK formundan hiçbir şey kaybetmemiş. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBirkaç şey hariç genelde özlemişim. Niye böyle bir başlık açtım ki sanki... Düşündüğüm başıma geldi. Daha yola çıkmadım ama istifa edince çıkacağım mecbur, çünkü bu fani dünyada bu fani dünyayı dolaşmaktan daha güzel bir iş yok.Peki ben bu 6 yılda ne yaptım? Kendimi kölelikten azad edeceğim günün hayaliyle iş yerindeki bencil, hırslı, dünyadan bihaber ama dünyaya hâkim olduğunu zanneden, çok kolay yalan söyleyebilecek kadar cesur(!), kendi kişilikleriyle bulundukları makama saygınlık kazandırmak yerine bulundukları makam nedeniyle saygınlık kazanmaya çalışan ki bunu dahi beceremeyen (bu liste uzar gider), işin doğası gereği gergin bir ortamda, gece gündüz, saçma sapan insanlara katlandım. Hem de sadece 8 saat değil, bazen 38 saat. Son okuduğunuz rakam gerçektir, 23 yılda sayısız kez yaşanmıştır. İçinizden birçoğunuz "Ben de" diyorsunuz, biliyorum. Demeyen şanslı azınlığı da tebrik ediyorum. Katlanmak zorunda olmadığım canım arkadaşlarıma sarılarak ve ayın 15'inde alacağım güvenli maaşı düşünerek 23 yılı tükettim. Devlete sorsanız daha en az 4 yıl çalışmam gerekecek. Ama ben 4 yıl değil 4 dakika bile dayanamıyorum artık. Ne iş yaptığımı merak ettiniz değil mi? Memur diyelim geçelim.Sadede gelirsek... BIRAKIYORUM... Bu konuda bir başlık açmayı planlıyorum. Benim gibi "Bırakıyor olanları veya bırakanları" bekliyorum. Hepinizin hikâyesini merak ediyorum. Birkaç ay sonra ise konu başlığım BIRAKTIM olacak inşallah. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Akıllı düşünene kadar cahil dağları aşarmış. Hakikaten dünya turu yada benzer kaçıklıklar (Bize göre) yapan insanlar fazla hesap kitap yapmadan bodoslama dalıyorlar. (Biz tabi başarılı olanları biliyoruz).
...Sadede gelirsek... BIRAKIYORUM... Bu konuda bir başlık açmayı planlıyorum. Benim gibi "Bırakıyor olanları veya bırakanları" bekliyorum. Hepinizin hikâyesini merak ediyorum. Birkaç ay sonra ise konu başlığım BIRAKTIM olacak inşallah. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap