0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben olsam tüm modelleri ezberlerim, müşteri modeli bilmese de ayırıcı tanı için soracağım soru algritmaları geliştiririm... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ama yok, ne uğraşıcan, bu kadar kolayken para kazanmak...
Matay korsanım,Yerini dolduramayız Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ama ben de 4 Nisan itibariyle Didim'e bağlandım.Talya/Taner korsanın yanında olmak diğer bir artısıdır diye düşünüyorum, Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKalamışta'da yan komşumdu. Duyduğum ve kısa gözlemim itibariyle ben deyazdıklarınıza katılıyorum, özellikle adı geçen hizmet firması, kısmına.Keşke daha kalsaydınız da görüşebilseydik.Selametle
Taner en son teknesine MÖ beşinci yüzyılda geldi. Bir rivayete göre üç senede bir , diğer rivayete göre altı senede bir görülüyormuş.. Marina tekneye alıcı bağladı,i işaret şamandrası olarak kullanıyorlar. Ege Üniversiteside kabuklu deniz hayvanları araştırma labaratuvarı yapmış galiba tekneyi..
Bozmayın moralinizi. Bu kişilerin algıları ve beklentileri ile alakalı....