0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

U. K.

Ynt: 1.GeKo Maket Tekne Şenliği
« Yanıtla #405 : Nisan 13, 2009, 16:50:26 »
Esat Abicim,
Vazgeçmiyoruz ki, katılımı soruyoruz.  Katılım olmazsa şenlik de olmaz, kendi kendimize tekneyle oynarız.  Bunun için de organizasyona gerek yok zaten.  Bizim amacımız bu hobimizi diğer GK'larla da paylaşmaktı bu şenliği düşünürken.
Ayrıca bu 17 sayfada pekçok bilgi birikti.Sintineye atılmaz, yazık olur.
*

U. K.

« Yanıtla #406 : Nisan 13, 2009, 16:51:24 »
Eyooo...
Aali San birinç
Umut Korkmaz ikinç
....
....
....

*

T. N.

« Yanıtla #407 : Nisan 13, 2009, 17:06:52 »
Sevgili Geko'lar,
Bence Aali bu işin çözümünü bulmuş. Biz yapalım şenliğimizi. Çıkarız teknelerle hem güzel bir seyir yapmış oluruz, hem de güzel bir gün geçiririz. Yüzdüren yüzdürür, yüzdüremiyen hırs yapar tamamlamak için.
Tam tarih belirleyelim.
Sevgiler

*

U. K.

« Yanıtla #408 : Nisan 13, 2009, 17:21:10 »
OK Turhan Abicim.
2 veya 3 Mayıs demiştik.  Uygun mudur?
Başka katılımcı yok mudur?

Katılımcı listesi
Maketçi kadrosu :
1-Aali San - SANELA / Endeavour
2-Umut Korkmaz - POYRAZ / Footy
3-Cenk Cesur?
4-Hüsam?
Tekneleriyle gelecekler
1-Turhan Nazikcan - DeDeLuxe

*

O. A.

« Yanıtla #409 : Nisan 13, 2009, 17:27:02 »
3 Mayıs olursa gelirim, yok 2 mayıs olursa plastik kayığımı gönderirim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. C.

« Yanıtla #410 : Nisan 13, 2009, 17:30:53 »
Benim durumum şöyle: şenlik yapacak kadar bir katılım olacak ise ben geleceğim, tekne modeli FOOTY. Belki, bir de omurgası ve postaları konmuş yeni bir model...

Eğer olmama gibi bir durum ihtimal olursa, şu andaki rezervasyonu bilete çevirip Marmaris'e gideceğim. 26 Nisan'a kadar rezervasyonu tutabiliyorum. Malum bizim tekne uzakta, 1 Mayıs'ta da bahar bayramı nedeniyle tatil oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap, sonra şenlik iptal olursa 3 gün kuru kuruya karada kalmayayım.  Biz bize dar katılımlı bir modelci toplantısı olacaksa, ben affımı rica edeceğim. Yani soru işaretini tutalım bende biraz.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. S.

« Yanıtla #411 : Nisan 13, 2009, 18:34:22 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Umut, niyetim emrivaki değil ama ; hatta tekneyle birlikte Proxxon ve Dremel
mamulatı bir kaç alet ve tezgahda getirebilsen keşke, modelcilere gösterirdik...
Hatta bir kaç çıta, kontrplak filan doğrar, biraz derz , kanal neyin açaardık ?
Ben tekneyi nasıl getirecem onu düşünüyorum, yanında bir de '' tersane''
getiremem.

*

H. Ö.

« Yanıtla #412 : Nisan 13, 2009, 23:44:41 »
Sevgili korsan ağbeylerim, arkadaşlarım. Nisan ayı biz muhasebecilerin sıkıntılı ayıdır (hoş ahangi ay değilki). Hafta içi günde sadece 1 saat çalışarak uçak modellerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bu pazar sezonun ilk RC planör yarışı Tuzla Orhanlıda yapılacak. İlgilenen dostlara duyurulur. Yarışma telaşlı olur. Seyirciler piste sokulmaz. Güvenlik şeritlerinin arkasından izlemelerine izin verilir. Ama genede gelin görün derim.

Haftaya yani 24 25 nisan tarihlerinde Dünya Serbest Uçuş Müsabakasının ilk ayağı olan açılış yarışması Edirne Saray da düzenleniyor. Dünyaca meşhur modelciler boy gösterecek. Serbest Uçuş, modelciliğin zirvesdir. Bende naçizane orada olacağım. 

Yarışmacı olarak bulanacağım her iki yarışa gelecek dostlara misavirperverlik göstermekte zaafiyete düşebileceğimden şimdiden özür dilerim.

Ama gelip görmenizi hararetle tavsiye ederim.

Yarışlar bütün bir yaz mevsimi süresince devam edecek. Yeri geldikçe burdan duyurusunu yapacağım.

Model yelkenli şenliği kesinlikle yapılmalı. Bende orada olacağım.

Sevgilerimle
(Bana şans dileyin anacım... Yarışlar çetin geçecek)
*

U. K.

« Yanıtla #413 : Nisan 14, 2009, 09:36:58 »
Aali Abicim,
makina parkım ve tahtalarım da şenlikte hazır olacaktır.
O zamana kadar yeni oyuncağım da gelebilir belki.
Hatta belki ufak bir dingi bile yaparız vakit yettiği kadar.
Planları ben hazırlarım.  Postaları falan da keserim. 1-2 posta şenliğe kalır. 
"Posta böyle kesilir-  Gerçi burada keslmiş var"  falan yaparız.
Süper fikir oldu bu.
*

U. K.

« Yanıtla #414 : Nisan 14, 2009, 09:47:29 »
O zaman 3 Mayıs Pazar gününü öneriyorum.
Rıfat Bey'in tesisleri için rezervasyon yapmamız lazım.  Cem Abi, yardımcı olabilir misin?

*

U. K.

« Yanıtla #415 : Nisan 14, 2009, 09:47:58 »
Güncel katılımcı listesi.  Katılımcılar kaç kişi geleceklerini bildirebilirler mi?
1 - Turhan Nazikcan
2 - Aali San
3 - Umut Korkmaz - Pelin Korkmaz
4 - Hüsamettin Özenç
5 - Osman Aktuna
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2009, 10:15:55 Gönderen: Umut Korkmaz »
*

O. A.

« Yanıtla #416 : Nisan 14, 2009, 09:50:55 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
3 Mayıs olursa gelirim, yok 2 mayıs olursa plastik kayığımı gönderirim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. K.

« Yanıtla #417 : Nisan 14, 2009, 09:53:48 »
Osman Korsan,
3 Mayıs uygun demişsiniz ya.  Hadi kırmayın bizi, bu kadar tahtanın yanında yoğurt kabı da lazım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

O. A.

« Yanıtla #418 : Nisan 14, 2009, 10:03:51 »
2 mayıs kesinleşti mi ki? Umut korsanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. K.

« Yanıtla #419 : Nisan 14, 2009, 10:10:32 »
Yoo.  KEsinleşen birşey yok henüz, ben 3 Mayıs'ı önerdim.  Mesajınızı yanlış mı anlıyorum?  3 Mayıs uygun değil mi size?