0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden duyurmaz bu adamlar böyle sergileri anlamıyorum... Şehrin bir kaç ana arterine afiş asmak çok mu zor yawww... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBir sürü gereksiz duyuru afişleri yaparlar, bu tür etkinlikler duyurulmaz...Ben başka şehirde mi yaşıyorum beyawww...Tüh ki tüh.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
EykendinemüslümanolanNedimim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap insan bir alo demez mi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap biliyorsun bayılırım maketlere.Tayyare Kültür Merkezi deyince hatıralar canlandı gözümde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap eski adı "Tayyare sinaması" az mı okuldan kaçıp giderdik Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYaşlandık mı ne ?
Yerel Televizyonlardaki haber bültenlerinde yer almış..Ama ben pek tv izlemediğimden rastlamadım..
Nedim Korsanım,Müthiş şeyler bunlar. Gözlerime inanamadım.Umarım başka şehirlerde de açılır. Belki boat show'da görürüz.Bunlardan satılık olan var mı idi?
Evde Rüzgar'la ufak tefek bir şeyler yapmak için bir kaç basit plan buldum. Ama balsa ağacına ihtiyacımız var. Plaka halinde balsa ağacı nereden bulunur, bilen var mı acaba?