0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bursa'da da oldukça zor bulunuyor,yıllardır aynı bayiden aldığım için pek sorun yaşamadım,tabi gelmeyen bir kaç ay hariç.87 de tanışmıştım dergiyle84 den beri olan eksik sayılarınıda istemiş,tamamlamıştım.Arşivim hala duruyor,Kurucaşile de tekne yaptıran bir dost için 45 dergi vermiştim,fikir versin diye.Gidiş o gidiş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.şu an 50 sayı kadar eksik.Mudanya yelken clubüne hediye etmek istedim tüm dergileri,gençler çocuklar faydalansın diye,önce ilgilendiler,sonra bir ses çıkmadı.Aklınızda olsun çocuklara gençlere faydası olacaksa elimdeki 320 sayıyı(şu an 370. Sayıda),Bursa'dan gelip almak kaydıyla(çok ağır,kargo çok tutar) seve seve bağışlayabilirim.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBursa'da da oldukça zor bulunuyor,yıllardır aynı bayiden aldığım için pek sorun yaşamadım,tabi gelmeyen bir kaç ay hariç.87 de tanışmıştım dergiyle84 den beri olan eksik sayılarınıda istemiş,tamamlamıştım.Arşivim hala duruyor,Kurucaşile de tekne yaptıran bir dost için 45 dergi vermiştim,fikir versin diye.Gidiş o gidiş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.şu an 50 sayı kadar eksik.Mudanya yelken clubüne hediye etmek istedim tüm dergileri,gençler çocuklar faydalansın diye,önce ilgilendiler,sonra bir ses çıkmadı.Aklınızda olsun çocuklara gençlere faydası olacaksa elimdeki 320 sayıyı(şu an 370. Sayıda),Bursa'dan gelip almak kaydıyla(çok ağır,kargo çok tutar) seve seve bağışlayabilirim.1990'dan geriye olan dergileri alabilirim. Ocak 1985 var mı?
Kenan Bey,2010 dan günümüze kadar olanlarıda ben alabilirim.Saygı,Sevgive Selametle
Öcal Korsanım ,Bendeki liste ( ki şimdi baktım sanırım biraz bozulmuş 3969. sırada ve sayı 159 Yücel Köyağasıoğlu, Bodrum Okul gemisi başlığı ile bitiyor. Ancak yıl olarak göremiyorum. Bilgi sizin için önemli ise ve 3 Mayıs ta bana bir hatırlatma notu yollarsanız İstanbul da arşivimden bakarım.Öte yandan bu başlıklta arşivimde arama yaparken bir başka çalışmaya daha rastladım anmadan geçmek olmaz.Bendeki kayda göre müellifi , M.Turgay ÖZSANDIK olarak görülüyor. Yachting World dergisinin fihristi. O da çalışmasını konu başlıklarına göre yaparak fihristlemiş..Saygı,Sevgi ve Selametle,