0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamamıyla aynı şeyi söylüyoruz aslında. Ama Sempatiklik yaptırım ve zorlama tarzı yaklaşımlar limon sıkıyor.Mesela;Cep telefonumuzu açmadan, teknolojiye bağlı kalmadan, zaman sınırımız olmadanyapacağımız seyirle kendimizi daha iyi hissetmez sanki koca bir denizci gibi görmez miyiz?Tarzı yaklaşımla yazılması çok mu zor?
"...EVEN FASTER THAN THE WIND!" )) di mi Orhan Ağabey??
... sivri köşelerini kaybeden, şekilsel olarak mükemmele en yakın geometrik düzene yani küreye dönüşen çakıl taşlarına benzetiyorum ben bu durumu...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap... sivri köşelerini kaybeden, şekilsel olarak mükemmele en yakın geometrik düzene yani küreye dönüşen çakıl taşlarına benzetiyorum ben bu durumu...Tikkad! Burada gerçekleri yeterince anlatmama dolayısıyla akıl çelme var. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÇakıl taşının ötesi kum biliyorsunuz... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSivriliklerimiz törpüleniyor diye sevinirken kum taneciği gibi şekilsiz, farksız, ayırt edilmeyen hale gelmeyelim. Yoksa böylesi daha mı iyi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
insanın, ilişkide olduğu nesne (tekne) ve ait olduğu tabiatla, öncelikle uyum içinde olmasını öngören bir anlayıştan yola çıkıyor. ./... Tabiatla rakip olmak yerine onunla kaynaşıp, kendi eylemini de tabiatın tarz ve meşrebine göre "tirim" eden insanın, burada ortaya çıkan "uyum" dolayısıyla gerilim yerine huzur ve haz duyması mümkündür.