0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yesil olan buz gibi lapin.. eti cok serttir, kucukleri yenemez.. ancak cok buyuk boya ulasmis olanlari belki.. onu da cok nadir insan yer.. ancak ayni familyanin kahverengi olanlari, yani Hanos baliklari muthis lezzetledir.. yenebilen ve lezzetli olani ; Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapgelincik ise bu ;Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYesil olan buz gibi lapin.. eti cok serttir, kucukleri yenemez.. ancak cok buyuk boya ulasmis olanlari belki.. onu da cok nadir insan yer.. ancak ayni familyanin kahverengi olanlari, yani Hanos baliklari muthis lezzetledir.. yenebilen ve lezzetli olani ; Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapgelincik ise bu ;Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yesil olan buz gibi lapin.. eti cok serttir, kucukleri yenemez.. ancak cok buyuk boya ulasmis olanlari belki.. onu da cok nadir insan yer.. ancak ayni familyanin kahverengi olanlari, yani Hanos baliklari muthis lezzetledir.. yenebilen ve lezzetli olani ; Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapgelincik ise bu ;Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Izgaracıların işi zor. Hamsi buğulama ve tavaya geçtim. Balık ihtiyacını böyle gideriyoruz. Palamut da menüye giriyor. Benim deniz tavuğu dediğim çipura ve levrek'ten mümkün olduğu kadar kaçınıyorum. Aynı şekilde ithal somon için de söylenti çok.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTürkçede Üçkuyruk balığı denen latince adı "Lobotes Surinamensis" olan balık...İngilizce tripletail olarak geçerBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTürkçede Üçkuyruk balığı denen latince adı "Lobotes Surinamensis" olan balık...İngilizce tripletail olarak geçerBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHaddim olmadan bilginizi takdir ettim. Gecen haftasonu Antalya`ya gittigimde balikcilardan birisinin su dunya guzeli baligi yakaladigini gordum. Adini sordugumda gelincik baligi dedi ama hakkinda bir bilgi bulamadim. Tam adi konusunda bir fikriniz var mi?Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHaddim olmadan bilginizi takdir ettim. Gecen haftasonu Antalya`ya gittigimde balikcilardan birisinin su dunya guzeli baligi yakaladigini gordum. Adini sordugumda gelincik baligi dedi ama hakkinda bir bilgi bulamadim. Tam adi konusunda bir fikriniz var mi?Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Türkçede Üçkuyruk balığı denen latince adı "Lobotes Surinamensis" olan balık...İngilizce tripletail olarak geçerBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTürkçede Üçkuyruk balığı denen latince adı "Lobotes Surinamensis" olan balık...İngilizce tripletail olarak geçerBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHaddim olmadan bilginizi takdir ettim. Gecen haftasonu Antalya`ya gittigimde balikcilardan birisinin su dunya guzeli baligi yakaladigini gordum. Adini sordugumda gelincik baligi dedi ama hakkinda bir bilgi bulamadim. Tam adi konusunda bir fikriniz var mi?Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Balık pisi diye biliniyor doğru, ama asıl siz orada mısınız hala ?