0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

L. K.

Boot 2022 Düsseldorf
« : Aralık 09, 2021, 23:48:01 »
Merhaba Korsanlar.

Ben biletlerimi aldım. 29.01.2022 de Ailecek Boot Düsseldorf Fuarına gidiyoruz.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Gelen varsa bana yazsın, aynı gün olursa tanışır birer Kahve içeriz.
*

C. A.

Ynt: Boot 2022 Düsseldorf
« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2021, 21:21:17 »
Benim gelme ihtimali yüksek. Gelmem kesinlestigi zaman size  haber veririm.

*

E. K.

« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2021, 14:37:59 »
Fuara gidecek olan deniz severler,

Bir çok firma  katılım kararını iptal etti. Beneteau Group teknelerin %25 i belkide katılmıyor. X yachts, Dufour, Jeanneau , lagoon gibi bir çok firma katılmayacak . Umarım Ziyaretiniz buna rağmen keyifli geçer..

*

S. K.

« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2021, 17:13:38 »
Almanya bir haftadır neredeyse her gün ek önlemler açıklıyor. 45 gün sonra dışarıya tam kapanma veya en azından non-essential dedikleri keyfi seyahatlere kısıtlama getirmeleri tehlikesi tabak gibi duruyor.

Diğer taraftan cebinde kallavi öyrosu olan bile ancak yalanıp dönecek fuardan; neticede teslimatlar 2023 sonu, bazı modellerin yenisi lanse edildiğinde eski kasasını hala teslim almamış olacak insanlar...

Bu manada buradan öyle alışılmış Düsseldorf katılımı olacağını sanmıyorum; giden olacaksa son dakikada vizesi bilmemnesi hazır olup da gezmeye gidebilecek olanlar gider herhalde...
*

N. A.

« Yanıtla #4 : Aralık 14, 2021, 14:29:15 »
Fuara gidecek olan deniz severler,

Bir çok firma  katılım kararını iptal etti. Beneteau Group teknelerin %25 i belkide katılmıyor. X yachts, Dufour, Jeanneau , lagoon gibi bir çok firma katılmayacak . Umarım Ziyaretiniz buna rağmen keyifli geçer..

Bu bilgilere firmalardan mı ulaştınız? Ya da bir yerde mi açıklandı?

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

L. K.

« Yanıtla #5 : Aralık 14, 2021, 14:43:45 »
Katılımcıların Listesine ulaşılabiliyor, X-Yachts ı göremedim ama ötekiler mevcut, katılımları ne kadar olur onu orada göreceğim.

*

S. D.

« Yanıtla #6 : Aralık 14, 2021, 17:12:11 »
Firmalar katılmıyor, ancak fuar organizatörleri bu konuda açıklama yayınlamıyorlar.

Örneğin benim ilgilendiğim parasailor tipi yelkenleri yapan firmanın yetkilisi, önceden fuarda anlaşmalı indirim sunmak üzere Beneteau ile birlikte hareket edeceklerini kararlaştırmışlar ancak Beneteau daha sonra arayıp fuara katılmayacaklarını belirtmiş.

Onlar da şaşırıp fuar organizasyonunu aramışlar ve karşı taraf kesin yanıt vermekten kaçınmış.

Siteye bakarsanız katılımcı listesinde varlar.

Ama Beneteau sitesine bakarsanız Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap bu fuara katılmıyor görünüyorlar.

*

E. K.

« Yanıtla #7 : Aralık 15, 2021, 13:01:55 »
Fuar web sitesinde katılımcı listesinde halen görünüyorlar, ancak firmalar resmi bildirimlerini yaptılar. yetkili distiribütörlerine de bildirim yaptılar. Bende sektörde olduğum için onlardan öğrendim. Ciddi bir sıkıntı var malesef...
*

L. K.

« Yanıtla #8 : Aralık 15, 2021, 18:42:54 »
Serkan ve Eray Korsanlar, bilgileriniz için teşekkürler. Ben zaten gezmek niyetine gideceğim, biraz yürümüş olurum.
*

S. D.

« Yanıtla #9 : Aralık 16, 2021, 00:22:14 »
Levent korsan, vaktim ve imkanım olsa ben de giderdim. Bence en güzelini yapıyorsunuz.

Ayrıca zaten bu kadar büyük bir fuarın ölüsü bile bizim en büyük fuarımızdan daha doyurucu olacaktır sizin için.

İzlenimlerinizi dört gözle bekliyorum.

Keyifli seyahatler dilerim.
*

T. T.

« Yanıtla #10 : Aralık 16, 2021, 14:52:12 »
2 sene evvel tam covid öncesi gelebilmiştim lakin simdi pandemi nedeniyle gözüm isirmiyor Levent Korsan..umarim ilerleyen senelerde gelebilirim ve tanisiriz..

size iyi eglenceler..bize de gördüklerinizi anlatirsiniz artık:)
*

M. T.

« Yanıtla #11 : Aralık 22, 2021, 07:36:19 »
Dusseldorf Boat Show’in iptal edildigine dair laflar dolasiyor Facebook’da… sitelerinde bir aciklama simdilik yok.

Tekne ureticilerinden de bir tek Bavaria ve Elan katiliyor gibi gozukuyor.

Beneteau, Jeanneau, Dufour, Hanse, Dehler, Delphia, Oyster, Hallberg Rassy, Amel katilimci listesinde yoklar.
*

L. K.

« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2021, 14:06:36 »
Fuar iptal olmuş.