0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erhan Korsanım,devamı gelir değil mi,merak ettim şimdi ben de...Ayda kaç zıpkın üretebiliyorsun?
diğer bir merak konusu ise bakımı..avlanıp ve sudan çıktıktan sonra bu tip zıpkınlara koruma amaçlı bir bakım yapılıyormu?yapılıyorsa nelerdir.
Fotoğrafların birinde, bir elinizde elektrikli zımpara motoru var ve diğer elinizle zımparalanacak parçayı tutuyorsunuz. Bu şekilde çalışmak iş güvenliği açısından son derece yanlış. Elektrikli zımpara veya taş motoru ile çalışırken muhakkak ellerin her ikisi de elektrikli aletin üzerinde olmalı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ukalalık oldu belki ama ben böyle bir durumda az daha bileğimden elimi kaybedecektim bu yüzden uyarmak istedim.
Erhan Korsanım arkadaşım bir tanede tam bitmiş fotoğrafını koyupta konuyu bitirseydin çok şahane olacaktı... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapErhan Korsanım arkadaşım bir tanede tam bitmiş fotoğrafını koyupta konuyu bitirseydin çok şahane olacaktı... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKoyamam Nedim'cim yaptığım bu tüfeklerde markası yazıyor ve eklediğim resimlerin sansürlenmesi beni rahatsız ediyor , onaylamasam da yönetimin kararına saygılıyım.Saygılar dostum...