0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben katılamayacağım ama şunlardan hazzetmem, yapılan ortamları da sevmem;-Ağızda kaşık içinde yumurta taşıma (bunun bir de suda kaşık içinde pinpon topuyla yüzme varyasyonu vardır)-Çuval yarışı-Halat çekmeBunları yapanları martılar kovalaya, üstlerine yunuslar sıçraya Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHakan Erim(homursukorsanaözenenkorsanvekelimelerinilkharfleriniözelliklebüyükyazmayıpneyazılmışdiyeçözmeninzevkiniyaşatmayaçalışankorsan)
Hakan abi sen sevdiğin şeyleri yaz bari de onları yapalım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKedi,martı sevmezsin, yumurta cuval sevmezsin, halatta yok...Eee ne kaldı geriye abi hayatta..Pardon yazdım ama KONU NEYDİ UNUTTUM Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap??
size 3 tane animatör leşim olduğundan bahsetmiş miydim? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSevgili Korsanlar,Şimdi Pazar günü Sivri'ye ne dersiniz isteyen Cumartesi gider gece kalır Pazar gelenler onlara kahvaltılık getirir. (Sabah şarabı v.s.) Hem de yaza merhaba deriz, özellikle yeni korsanların katılımıyla.Ses verin bakalım.....Anarada Ekibi tam tekmil Cumartesi'den Sivri'ye çıkarma yapmaya hazırdır Amiralim!
Sevgili Korsanlar,Şimdi Pazar günü Sivri'ye ne dersiniz isteyen Cumartesi gider gece kalır Pazar gelenler onlara kahvaltılık getirir. (Sabah şarabı v.s.) Hem de yaza merhaba deriz, özellikle yeni korsanların katılımıyla.Ses verin bakalım.....
Ya valla ben de naz yapmiyorum. Hatta icim gidio ama isler de beni beklio maalesef Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap