0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Y. Ö.

Ynt: Yaza Merhaba Şenliği - 1 Haziran
« Yanıtla #30 : Mayıs 29, 2008, 23:21:27 »
Hakan abi sen sevdiğin şeyleri yaz bari de onları yapalım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kedi,martı sevmezsin, yumurta cuval sevmezsin, halatta yok...Eee ne kaldı geriye abi hayatta..Pardon yazdım ama KONU NEYDİ UNUTTUM Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap??
*

A. E.

« Yanıtla #31 : Mayıs 30, 2008, 08:05:46 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ben katılamayacağım ama şunlardan hazzetmem, yapılan ortamları da sevmem;
-Ağızda kaşık içinde yumurta taşıma (bunun bir de suda kaşık içinde pinpon topuyla yüzme varyasyonu vardır)
-Çuval yarışı
-Halat çekme

Bunları yapanları martılar kovalaya, üstlerine yunuslar sıçraya  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hakan Erim
(homursukorsanaözenenkorsanvekelimelerinilkharfleriniözelliklebüyükyazmayıpneyazılmışdiyeçözmeninzevkiniyaşatmayaçalışankorsan)
Sahi yaa Homursu korsan nerelerde ? Mordogan'in mor daglarinda basina bisey mi geldi yoksa.

AtesK (Ayak burkulmasi filan gibi bisey yane)

*

H. E.

« Yanıtla #32 : Mayıs 30, 2008, 08:30:58 »
Hakan abi sen sevdiğin şeyleri yaz bari de onları yapalım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kedi,martı sevmezsin, yumurta cuval sevmezsin, halatta yok...Eee ne kaldı geriye abi hayatta..Pardon yazdım ama KONU NEYDİ UNUTTUM Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap??
Yanlışın var Yaşar Korsan. Kedi, martı sevmem diye bir şey yok. Çok severim her ikisini de. Hele yunuslar. Ama fotoğraf yarışmasında dayatılmasını sevmem. Mesela bi çuval yumurta koy önüme yiyeyim. Halatlara zaten aşığım. Al halatı eline binbir türlü bağ yap, kement yap, harika şeyler. Ama TV özentisi halat yarışına kıl olurum.
İlla yarışma diyorsanız bir sürü seçenek var;
-Yağlı sırıkta yürüme yarışması,
-Sandviç (hamburger, sosisli, lahmacun) yeme yarışması
-Bisküvi yiyip, ıslık çalma yarışması
-Direğe tırmanma yarışması
-Direğe tırmanma yarışmasından kaytarmak için en yaratıcı mazeret bulma yarışması
-Bira içme yarışması
-Rakı içip kumsaldaki düz çizgide yürüme yarışması
-İlerleyen saatlerde kumsala düz çizgi çizebilme yarışması
-Daha da ilerleyen saatlerde kumsal ve denizi birbirinden ayırabilme yarışması...

Yani yaratıcı olalım, TelePazar, Alman eğlence anlayışı tadından uzak duralım diyorum. Bak Alman eğlencesi dedim aklıma geldi, size 3 tane animatör leşim olduğundan bahsetmiş miydim?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. E.

« Yanıtla #33 : Mayıs 30, 2008, 08:44:51 »
-Yağlı sırıkta yürüme yarışması ----->> bozar delikanliyi. Nemelazim
-Sandviç (hamburger, sosisli, lahmacun) yeme yarışması ----->> balikli olursa varim HakanE katilmazsa iddialiyim.
-Direğe tırmanma yarışması  ------>> Sorulur mu. Sezar Atmaca olmazsa kesin birinciyim
*

İ. E. S.

« Yanıtla #34 : Mayıs 30, 2008, 09:15:53 »
Muhalefet muhalefet... Homurtu ve dahi dalga geçme.... Bırakın bunları da kimler geliyor ona ses verin bakiiim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yaşar korsan hangi tekneye bot oluyor mesela... Çözüm önerin, aktif olun.. Gelin yiyin için ve de kumsalla denizi karıştırın.. Ama sözleriniz içinde eylem olsun, mazeret değil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (sözüm meclisten içeri)

Tiyeeeyt gelmezseniz dağıtırım burayı.. Hepinizi çok özledim bea.. Fırk.. Gözüme toz kaçtı yine..

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

H. Z.

« Yanıtla #35 : Mayıs 30, 2008, 09:54:14 »
size 3 tane animatör leşim olduğundan bahsetmiş miydim?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Benim harbi 2 animatör leşim var. Napim onlarda tam havuz kenarında uyurken çikita şarkısında kulup dansı yapmaya zorlamasalardı beni Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. Ç.

« Yanıtla #36 : Mayıs 30, 2008, 10:13:15 »
Sevgili Korsanlar,
Şimdi Pazar günü Sivri'ye ne dersiniz isteyen Cumartesi gider gece kalır Pazar gelenler onlara kahvaltılık getirir. (Sabah şarabı v.s.) Hem de yaza merhaba deriz, özellikle yeni korsanların katılımıyla.
Ses verin bakalım.....

Anarada Ekibi tam tekmil Cumartesi'den Sivri'ye çıkarma yapmaya hazırdır Amiralim!

Benim neden haberim yok:)

*

H. Z.

« Yanıtla #37 : Mayıs 30, 2008, 10:28:22 »
Sivride kaç tekne gece kalacak cumartesi gecesi?
*

M. Ç.

« Yanıtla #38 : Mayıs 30, 2008, 10:32:44 »
Çömlekçi ailesi YaYa korsan Mehmet o gece 20 yıllık dostları ile 3. geleneksel yemeğini yiyeceği ve Pazar günü de pilava gideceği için katılamıyor, hem sizi de hiç kıskanmıyor  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. G.

« Yanıtla #39 : Mayıs 30, 2008, 11:55:13 »
Selam gırgır korsanları,
Bi tekne de yer bulursak,iki kisi olarak yaz senliginde bulunmak isterim.
Baş organizator iclal korsan ın emir ve goruslerini bekliyorum.
Sular morartmazsa ,jarse tisortumle dalarak balık bilem vururum size.
Taze GK erdalG nam-ı diger zahter korsan
*

F. B.

« Yanıtla #40 : Mayıs 30, 2008, 12:25:35 »
Aaa yeme içme kısmından bahsetmedik bu arada. Nasıl olsa her zamanki gibi bir Halil İbrahim sofrası kurulur ama kız tarafından kısır ve tiramisu geleceğini hatırlatayım yine de. Gezgin Korsan orkestrasının ve animasyon ekibinin orada olacağını söylemeye gerek bile yok zaten Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bir de yeni oltalarımı deneyeceğim. Şanslıysak mönüde balık bile olabilir. Başka hangi tekneler ve korsanlar geliyor? Takip edebildiği kadaruıyla Baba  Deluxe ve Anarada Ctesi, Maşallah ve Şeyla Pazar gidecek. Kedi ve Uçarı naz yapmaya devam ediyor. Gupse, Bupp kesin gelir. Diğer teknelerden ses bekleniyor. Pachi kayıp aranıyor. Sanal Korsan  Ali San Guven Korsan'a satasamayacagi icin eğlence dozunu yeterli bulmayabilir ama yine de gelebilir.. Daha bir sürü tekne ve korsan var ama en güzeli kendileri ses versinler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

« Yanıtla #41 : Mayıs 30, 2008, 12:47:19 »
Ya ben naz falan yapmıyorum. Buraa olsam uça uça gelirim ama fiili olarak İstanbul'da değilim. Kusura bakmayın. Size iyi eğlenceler.
*

A. E.

« Yanıtla #42 : Mayıs 30, 2008, 13:29:19 »
Ya valla ben de naz yapmiyorum. Hatta icim gidio ama isler de beni beklio maalesef Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. Ç.

« Yanıtla #43 : Mayıs 30, 2008, 13:31:38 »
Ya valla ben de naz yapmiyorum. Hatta icim gidio ama isler de beni beklio maalesef Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yardıma ihtiyacın varsa geleyim,
tornivada takımlarını çok güzel kaybediyorum:)
*

A. E.

« Yanıtla #44 : Mayıs 30, 2008, 13:37:22 »
Cok tesekkur, lakin Kedi malum, Guven'in olcu birimiyle ... ici kadar bi kayik. Iki gurbuz korsan girdik miydi iceri, kesin dedikodu cikar  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yoksa tornavida kopeen olur
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2008, 13:38:15 Gönderen: Ateş Erim »