0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. A.

Ynt: 8 Aralık Gezgin Korsan Dünya Mangal Günü
« Yanıtla #105 : Aralık 05, 2018, 15:35:18 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Masa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.

Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.

Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.

Belki direk masa bile verebilirler. Sormak lazım.

Hatta keşke piknik masalarından yapıp koysalar...  Bazı marinalarda tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, bazı etkinlikler için piknik masaları vs görüyorum. Bizim İstanbul marinalarında ancak mağaza, cafe....
Murat korsanım sizin tekne tuzlada sizi tanır marina yönetimi bir el atsanız bu masa işine Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Taşıma hamaliye işleri ile bizler ilgilenebiliriz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ben istersem yapacakları varsa da şu sıra yapmayabilirler  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Son zamanlarda çok yordum kendilerini... Yok marinada sivrisinek, fare, sudaki yabancı cisimler vs vs şikayetleri ile  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Şaka bir yana etkinlik için konuşulurken birimiz konuşmuştur kesin izin için.. Betül Hanım ilgileniyor sanırım.. Eğer konuşmadılarsa yine de marina ile konuşup rica edebilirim..
« Son Düzenleme: Aralık 05, 2018, 15:37:48 Gönderen: Murat Ayduk »
*

B. Ö.

« Yanıtla #106 : Aralık 05, 2018, 16:52:09 »

[/quote]

Ben istersem yapacakları varsa da şu sıra yapmayabilirler  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Son zamanlarda çok yordum kendilerini... Yok marinada sivrisinek, fare, sudaki yabancı cisimler vs vs şikayetleri ile  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Şaka bir yana etkinlik için konuşulurken birimiz konuşmuştur kesin izin için.. Betül Hanım ilgileniyor sanırım.. Eğer konuşmadılarsa yine de marina ile konuşup rica edebilirim..
[/quote]
Masa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.

Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.

Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.

Belki direk masa bile verebilirler. Sormak lazım.

Hatta keşke piknik masalarından yapıp koysalar...  Bazı marinalarda tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, bazı etkinlikler için piknik masaları vs görüyorum. Bizim İstanbul marinalarında ancak mağaza, cafe....
Murat korsanım sizin tekne tuzlada sizi tanır marina yönetimi bir el atsanız bu masa işine Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Taşıma hamaliye işleri ile bizler ilgilenebiliriz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Zafer Dedeoğlu Korsanla beraber yürütüyoruz organizasyonu. Herkes işin bir tarafından tutuyor korsanca.. Konuşuruz yönetimle siz kredinizi tüketmeyin.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. O.

« Yanıtla #107 : Aralık 05, 2018, 19:24:29 »

1- Betül Özçelik
2- Erdal Gürel
3- Levent Ağagil
4- Hulki Erdem            (?)
5- Erol Yapıcı              ( ? )
6- Cevat İpekçi
7- Gülümser  Özharar
10- Mustafa Elbaş
11- Aren - Vilma Santikyan
12-Ferit Yalçıntuna
13-Zübeyde Karatalı  2 kişi
14-Beyza – Mert Özyapan
17-Başak – Alper Dora

Tekneyle Katılanlar
1.Zafer  Dedeoğlu      Risus  (9.43-3.20)
2.Hakan  Erim         Ekip (13-4)
3.Can  Doğan      Maja(9.40-3.20) 2 kişi
4.Ali Ünalan - Nesrin Eriş     Çokomel (9-3.20)
5.Can Pembecioğlu - İa Beridze    Geren(13.5-3.2) 
6.Süleyman Yılmaz   Wilusa(12-4)
7.Enes Özüren    Med Ocean  (9.40-3.20)
8.Metin Berkem   Tutkum ( 12.60-4.05)  3 kişi
9.Hüsmen Eser   Rakı (12-4)
10.Ömer Kırcal    Evrensel
11.Nezih Canal Emela (13,45-4,25)
12.Tümay gören Ozi (13,5-4,4)
13.Atılay Topel Myway1  (11,4-3,4)
14.Hakkı Babatürk Achilles (12.4 - 4.1) 2 ya da 4 kişi

Karavanla Katılanlar
1. Hakan Gönüllü

Teknem zaten Viaport da , ben ve eşimde orada olacağız. Katılıyoruz.

*

E. S.

« Yanıtla #108 : Aralık 05, 2018, 21:17:51 »
Karadan geleceğim. Listeye beni de ekleyebilir misiniz?
*

B. Ö.

« Yanıtla #109 : Aralık 06, 2018, 11:19:51 »
1- Betül Özçelik
2- Erdal Gürel
3- Levent Ağagil
4- Hulki Erdem            (?)
5- Erol Yapıcı              ( ? )
6- Cevat İpekçi
7- Gülümser  Özharar
10- Mustafa Elbaş
11- Aren - Vilma Santikyan
12-Ferit Yalçıntuna
13-Zübeyde Karatalı  2 kişi
14-Beyza – Mert Özyapan
17-Başak – Alper Dora
18-Emre Odabaşı 2 kişi
19-Enes Save

Tekneyle Katılanlar
1.Zafer  Dedeoğlu      Risus  (9.43-3.20)
2.Hakan  Erim         Ekip (13-4)
3.Can  Doğan      Maja(9.40-3.20) 2 kişi
4.Ali Ünalan - Nesrin Eriş     Çokomel (9-3.20)
5.Can Pembecioğlu - İa Beridze    Geren(13.5-3.2) 
6.Süleyman Yılmaz   Wilusa(12-4)
7.Enes Özüren    Med Ocean  (9.40-3.20)
8.Metin Berkem   Tutkum ( 12.60-4.05)  3 kişi
9.Serhat Bulut   Rakı (12-4)
10.Ömer Kırcal    Evrensel
11.Nezih Canal Emela (13,45-4,25)
12.Tümay gören Ozi (13,5-4,4)
13.Atılay Topel Myway1  (11,4-3,4)
14.Hakkı Babatürk Achilles (12.4 - 4.1) 2 ya da 4 kişi

Karavanla Katılanlar
1. Hakan Gönüllü

« Son Düzenleme: Aralık 06, 2018, 11:22:21 Gönderen: Betül Özçelik »

*

B. Ö.

« Yanıtla #110 : Aralık 06, 2018, 11:21:31 »
  Yönetim varil, masa, sandalye konusunda destek olamıyor. Malzemeler bizden Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

« Yanıtla #111 : Aralık 06, 2018, 14:17:49 »
Aslında bir karavan falan olsa...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. G.

« Yanıtla #112 : Aralık 06, 2018, 19:02:57 »
Off ki off  , yine uzak diyarlarda olacağım için kaçiracağım. Northshilds e de gidersiniz siz şimdi  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ersin gelmiyorsa ben yokum 😎
*

M. E.

« Yanıtla #113 : Aralık 06, 2018, 20:14:39 »
Ali Ünalan korsanım biz bu etkinliği senin Çokomeli bagladigin Tuzla  balıkçı barinaginin lokalinde yapsak ya.Malzemeleri yine biz getiririz.Mekani kullanırız.Baskana da üç beş destek oluruz.Hem biz üşümeyiz bu havada,hem kooperatife katkımız olur.Baskanla samimi değilsen ben temas kurarım.Arada hatirli dostlarım var.
*

A. Ü.

« Yanıtla #114 : Aralık 06, 2018, 21:57:11 »
Ali Ünalan korsanım biz bu etkinliği senin Çokomeli bagladigin Tuzla  balıkçı barinaginin lokalinde yapsak ya.Malzemeleri yine biz getiririz.Mekani kullanırız.Baskana da üç beş destek oluruz.Hem biz üşümeyiz bu havada,hem kooperatife katkımız olur.Baskanla samimi değilsen ben temas kurarım.Arada hatirli dostlarım var.
Mustafa fikir harika masa sandalye yağmur soğuk derdide yok,forum yönetimi tamam derse başkanla bu konuyu konuşabilirim yarın sabah.
« Son Düzenleme: Aralık 06, 2018, 21:59:14 Gönderen: Ali Ünalan »
*

A. Ü.

« Yanıtla #115 : Aralık 06, 2018, 22:21:54 »
Forum yönetimi belki bilmeye bilir diye fotoğraflarını atıyorum.

*

H. E.

« Yanıtla #116 : Aralık 06, 2018, 22:32:31 »
Teknelerin barınması da gerekiyor.
*

A. Ü.

« Yanıtla #117 : Aralık 06, 2018, 22:39:38 »
Teknelerin barınması da gerekiyor.

Hakan korsanım tekneyle gelecekler için tekneler yürüme mesafesinde ,tekneler yine marinaya bağlanabilir,yeme,içme,vc,otoparka,masa sandalye uygun lokal,siz nederseniz ben ona göre hareket edebilirim.

Yeri görmek isterseniz istediğiniz saatte  yarın beraber gidebiliriz,başkanla da görüşebiliriz.
« Son Düzenleme: Aralık 06, 2018, 22:50:10 Gönderen: Ali Ünalan »
*

C. D.

« Yanıtla #118 : Aralık 06, 2018, 22:50:57 »
Maja 3 kişi olarak geliyor, marina girişinde yönledirme palamar-ponton yönlendirilmesi nasıl yapılacak acaba, telsizim arızalı, giriş esnasında telefon kullanmam gerekecek. Palamar ofis ile görüşürken belirtilmesi gereken bir şey varmııdr acaba?
*

H. E.

« Yanıtla #119 : Aralık 06, 2018, 23:15:01 »
Maja 3 kişi olarak geliyor, marina girişinde yönledirme palamar-ponton yönlendirilmesi nasıl yapılacak acaba, telsizim arızalı, giriş esnasında telefon kullanmam gerekecek. Palamar ofis ile görüşürken belirtilmesi gereken bir şey varmııdr acaba?

Gezgin Korsan toplantısıiçin geldiğinizi söyleyin.