0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMasa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.Belki direk masa bile verebilirler. Sormak lazım. Hatta keşke piknik masalarından yapıp koysalar... Bazı marinalarda tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, bazı etkinlikler için piknik masaları vs görüyorum. Bizim İstanbul marinalarında ancak mağaza, cafe....Murat korsanım sizin tekne tuzlada sizi tanır marina yönetimi bir el atsanız bu masa işine Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Taşıma hamaliye işleri ile bizler ilgilenebiliriz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMasa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.Belki direk masa bile verebilirler. Sormak lazım. Hatta keşke piknik masalarından yapıp koysalar... Bazı marinalarda tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, bazı etkinlikler için piknik masaları vs görüyorum. Bizim İstanbul marinalarında ancak mağaza, cafe....
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMasa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.
Masa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMasa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.Belki direk masa bile verebilirler. Sormak lazım. Hatta keşke piknik masalarından yapıp koysalar... Bazı marinalarda tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, bazı etkinlikler için piknik masaları vs görüyorum. Bizim İstanbul marinalarında ancak mağaza, cafe....Murat korsanım sizin tekne tuzlada sizi tanır marina yönetimi bir el atsanız bu masa işine Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Taşıma hamaliye işleri ile bizler ilgilenebiliriz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBen istersem yapacakları varsa da şu sıra yapmayabilirler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSon zamanlarda çok yordum kendilerini... Yok marinada sivrisinek, fare, sudaki yabancı cisimler vs vs şikayetleri ile Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapŞaka bir yana etkinlik için konuşulurken birimiz konuşmuştur kesin izin için.. Betül Hanım ilgileniyor sanırım.. Eğer konuşmadılarsa yine de marina ile konuşup rica edebilirim..
1- Betül Özçelik2- Erdal Gürel3- Levent Ağagil4- Hulki Erdem (?)5- Erol Yapıcı ( ? )6- Cevat İpekçi 7- Gülümser Özharar10- Mustafa Elbaş11- Aren - Vilma Santikyan12-Ferit Yalçıntuna13-Zübeyde Karatalı 2 kişi14-Beyza – Mert Özyapan17-Başak – Alper DoraTekneyle Katılanlar1.Zafer Dedeoğlu Risus (9.43-3.20)2.Hakan Erim Ekip (13-4)3.Can Doğan Maja(9.40-3.20) 2 kişi4.Ali Ünalan - Nesrin Eriş Çokomel (9-3.20)5.Can Pembecioğlu - İa Beridze Geren(13.5-3.2) 6.Süleyman Yılmaz Wilusa(12-4)7.Enes Özüren Med Ocean (9.40-3.20)8.Metin Berkem Tutkum ( 12.60-4.05) 3 kişi9.Hüsmen Eser Rakı (12-4)10.Ömer Kırcal Evrensel 11.Nezih Canal Emela (13,45-4,25)12.Tümay gören Ozi (13,5-4,4)13.Atılay Topel Myway1 (11,4-3,4)14.Hakkı Babatürk Achilles (12.4 - 4.1) 2 ya da 4 kişiKaravanla Katılanlar1. Hakan Gönüllü
Off ki off , yine uzak diyarlarda olacağım için kaçiracağım. Northshilds e de gidersiniz siz şimdi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ali Ünalan korsanım biz bu etkinliği senin Çokomeli bagladigin Tuzla balıkçı barinaginin lokalinde yapsak ya.Malzemeleri yine biz getiririz.Mekani kullanırız.Baskana da üç beş destek oluruz.Hem biz üşümeyiz bu havada,hem kooperatife katkımız olur.Baskanla samimi değilsen ben temas kurarım.Arada hatirli dostlarım var.
Teknelerin barınması da gerekiyor.
Maja 3 kişi olarak geliyor, marina girişinde yönledirme palamar-ponton yönlendirilmesi nasıl yapılacak acaba, telsizim arızalı, giriş esnasında telefon kullanmam gerekecek. Palamar ofis ile görüşürken belirtilmesi gereken bir şey varmııdr acaba?