0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hemen bayan Aktuna ya mailledim, eksik malzeme varsa eve giderken alacağız Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Akşama AUP var mönüde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHemen bayan Aktuna ya mailledim, eksik malzeme varsa eve giderken alacağız Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Akşama AUP var mönüde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapIslatmadan haşlanan fasülyeyle de olur muymuş o piyaz?
Suat korsanım numarayı çaktım..Mesele fasulyeleri robottan geçirme dümeninde sanırsam..Sos o yüzden bu kadar lezzetli..
Cücü,Senin bu piyazdan yediğin anlaşılıyor.Suat Korsan Bodrum etkinliğine geliyor değilmi?Dolayısıyle biz de tadına bakarız.Sevgiler
Ağbi allah aşkına Çocuk ta Antalyalardan piyaz mı getirecek yani ? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÇandır fasulyesi getirse yeter.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap