0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakimlarla alakali bi cvp var mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBakimlarla alakali bi cvp var mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)Merhaba Çağdaş korsanÖncelikle tekneniz hayırlı olsun.Tekneniz hakkında biraz bilgi verirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.Motor bakımlarını kendiniz yapabilirsiniz.Motor markanızı bilmiyorum ama ben yanmar ın mazotfiltresi,yağ filtrelerinin orjinallerini 1.sanayide filtreciye götürdüm ve çakmasını aldım.Seyir esnasında yanınızda herzaman yedek impeller,yedek filtreler ve kayış bulunsun.Rota firması yogun siparişten dolayı işçiliği biraz atlıyor.Hatch ve lumbozlarlar su alabilir.Lumboz lastiklerine vazalin sürün.Ben hach i söktüm tekrardan sika 295 le yapıştırdım.Keza tepedeki bayrak direklerininde silikonunu kontrol edin.Ekstra donanımlar hakkında sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.Ayrıca facebook da 3200 üyeli Rota 660 fisher grubumuzda her sorunuza yanıt alabilirsiniz.Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.