0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ben hala bi Rota Fisher arıyorum, ama canakkale'den Izmir'e hala bi türlü gelemedim tekne bakmaya.Sahibinden'deki ilanları takip ediyorum.- Ayvalık'taki teknelerin biri 22hp yanmar. Fiyat güzel, tekne temize benziyor ama 22hp çok az bu tekneye diye endişeliyim.- Yine Ayvalık'ta 30hp yanmar'lı Naki Kaptan var (hakan korsanın bahsettiği). - Bi de 29 Perkins'li var, ama tuvalet iptal edılmiş, biraz masraf gerekecek.Bu tekneleri görmüş olan, bilen varmı?Benim burada (çanakkale'de yani) tek kaynağım sahibinden'deki ilanlar. İzmir civarı marinalarda bildiğiniz başka satılık güzel Rota varsa, lütfen bildirin.
Değerli korsanlar içten motorlu rota 660 arıyorum...donanımlı yada donanımsız olabilir..05323665146
Selamlar, Hala temiz bir rota fisher 660 aramaktayıım. Araştırmalarımda bazı içten takma rotalarda livar olduğu yazmaktadır. Rotalara livar sonradan mı yaptırılıyor bilen var mı? Eğer evet ise sonradan yaptırmak ne gibi bir zahmet ve masraf çıkarır ?Yorumlarınızı rica ederimTeşekkürler
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Fakat 5 hp asansör idareten de olsa tekneyi limana götürmeye yetiyor mu ?Bende benzer bi önlem düşünüyorum ama 15 hp iki zamanlı uzun shaft bi motor öngörmüştüm.Livar hakkında yorumunuz var mıdır ?