0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Yaman Korsan İtalyan malı mı Yoksa Alman mı NADERÇok kaliteli ve güzel bir ürüne benziyor.Bir mahsur yok ise fiyatlarını da yazarmısın lütfen benim bir tane edinmem gerekiyor acilen
Mehmet Erem korsanım haklısınız, teknenin kamarasına konulan nem alma cihazı evin bodrumundan farklı bir nem almıyor ama tuzlu suyun yoğun bulunduğu yerlerde çeşitli nedenlerden (sıçrama, diğer malzemelerin teması vs.) paslanmaz olmayan malzemeler daha çabuk paslanıyor. Misal, deniz kenarındaki bir otelin merkezi soğutma sisteminin elektronik kartı, şehirdeki otelinkinden daha çabuk korozyona uğrayıp bozulacaktır. Bu tabii ki yine kısa sürelerde olmuyor.Benim de bahsetmek istediğim, atıyorum, iki yıl garanti veriliyorsa ev tipi nemlendiriciye, sürekli deniz üstünde kullanıldığında bu süre kısalacaktır. Havadan ısı alışverişi yapan alüminyum lamelli kondenserler, uzun süre tuzlu suya yakın mesafede kullanılacağı biliniyorsa epoksi kaplanarak kullanılır. Ortamın korozif olmasından dolayı eninde sonunda, sıçrama olsun temas olsun bir şekilde malzeme denizde karadan çabuk çürüyor. O yüzden sordum. Bir noktadan korozyona uğrayıp kaçak olması bile cihazınızın verimli çalışmasını engeller, ömrünü kısaltır.Sağladığı kapasite veya harcadığı elektrik bakımından alternatif olması maksadıyla, buradaki herhangi bir korsana fayda sağlayacaksa diye aşağıya üretici firmanın kataloğunu paylaşıyorum. Umarım forum kurallarına aykırı değildir ve pazarlama maksatlı görülmez. Zira böyle bir kullanımından yeni haberim oldu. Aykırı bir durum söz konusu ise lütfen moderasyon gerekli uyarıyı yapsın.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hava kurutucu kullanan korsanlara bir sorum olacak;Günlük ortalama ne kadar su birikiyor tekne boyu ve ortam sıcaklığınla yazabilirler mi?