0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAramızda o kadar çok meraklıları var ki kolay kolay kalkmaz . Yabancı mülk satışı serbest ,yabancılara mavi kart yok serbest yabancılara bayrakla vergi yok yabancılara stopaj yok .Acaba ülkemiz işgalemi uğradı Önce birilerimizin kafasını ,onlar aracılığı ilede ülkemizi işgal etmektedirler.Kartalı vuran okun tüyü ,ağacı kesen baltanın sapı gibi..Biz ki körük yellemişiz ergenokondaPeşinden gitmişiz Bedretinin karaburnundaYeniden kurmuşsuz ülkemizi Mete han dan taa Mustafa Kemal e kadarÇok gördük,çok tecrübe edindikBir çıkar yol bulunuz elbetBir ömür 60 belki seksen tarihte nedir ki doğru yolda sekenDefalarca alfabe din değiştiren biz değilmiydik.Bu düzen olmadı..Başka bir düzen kurulur elbet....
Aramızda o kadar çok meraklıları var ki kolay kolay kalkmaz . Yabancı mülk satışı serbest ,yabancılara mavi kart yok serbest yabancılara bayrakla vergi yok yabancılara stopaj yok .Acaba ülkemiz işgalemi uğradı
Denizcilikten sinifta kalmis bir ulkede 1.272 uyeli takipcisi olan bir gurubuz.(6 ay uye olmadan takip etmistim).Sivil toplum orgutlerinin dunyadaki erkinliklerini gorunce,biz sikayet eden bir durumdan,etkileyen bir hareket haline neden gecmiyoruz diye soruyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTabiki bu platformda isler nasil yurur bilmem .!(yeniyimde.! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDenizcilikten sinifta kalmis bir ulkede 1.272 uyeli takipcisi olan bir gurubuz.(6 ay uye olmadan takip etmistim).Sivil toplum orgutlerinin dunyadaki erkinliklerini gorunce,biz sikayet eden bir durumdan,etkileyen bir hareket haline neden gecmiyoruz diye soruyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTabiki bu platformda isler nasil yurur bilmem .!(yeniyimde.! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )Böyle yürür Ali Rıza Korsan; 3-5 kişi bir şey yapmalı der, somut öneri bile çıksa pek bir şey yapılmaz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Burası "yazışma yeri" Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...Bundan böyle mutlu küçük yeşil böcekleriz hepimiz.....
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap...Bundan böyle mutlu küçük yeşil böcekleriz hepimiz....."Deniz piknikçisi" diyenler de var. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Muhterem korsanlarCumartesi günü ADF danışma toplantısına Piri reis denizciliğ derneği olarak ik defa başkanımız Celal Üstünbaş ile katıldık.orada bu konuyu dile getirdim;Sayın Teoman Arsay rahatsızlığı sebebi ile katılamamıştı,yerin yardımcısı Av Meltem Ünlüsoy başkanlık etti,Mavi kart konusunda ADF bünyesinde bir komisyon ve forum kuruluyor, bende kıyısından bu komisyona girdim, GEKO olarak katılımınızı yardımlarınızı ,önerilerinizi bekliyorum(işikomisyonahavaleedenkorsan)Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ahmet abi,Karabiber Cuneyt abime katiliyorum. Tum calismalariniz icin bizden ne isterseniz arkanizdayiz. TANER
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMuhterem korsanlarCumartesi günü ADF danışma toplantısına Piri reis denizciliğ derneği olarak ik defa başkanımız Celal Üstünbaş ile katıldık.orada bu konuyu dile getirdim;Sayın Teoman Arsay rahatsızlığı sebebi ile katılamamıştı,yerin yardımcısı Av Meltem Ünlüsoy başkanlık etti,Mavi kart konusunda ADF bünyesinde bir komisyon ve forum kuruluyor, bende kıyısından bu komisyona girdim, GEKO olarak katılımınızı yardımlarınızı ,önerilerinizi bekliyorum(işikomisyonahavaleedenkorsan)Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapNasıl bir destek gerekiyorsa yazabilirsiniz Ahmet korsan..Elimizden geldiğince arkanızdayız.
Şu Turmepa teknesini bir izlemeyi öneriyorum. Toplanan atıklar ne oluyor? Gerçekten arıtılacakları bir yere mi gidiyorlar?Mavi kart uygulamasının geçerli olduğu bölgede ne kadar arıtma var? Karasal atıklara ne oluyor? Toplandığı söylenen atık miktarı gerçek boyutta ne kadar yer işgal ediyor? Ne kadarı Turmepa tekneleriyle toplandı? Turmepa tekneleri topladıklarını söyledikleri atıkları karaya götümek için kaç sefer yapmış olmalılar? Ne kadar yakıt harcamış olmalılar? Bu seferlerin kaydı var mı? Harcadıkları yakıtın belgeleri var mı?Tekne atıkları ne kadar çevresel kirliliğe yol açıyor? Bilimsel bir görüş var mı?Bu konular sorulabilir. Cevapları araştırılıp hazırlık yapılır. Bilimsel bir rapor hazırlattırılabilir. Bölge belediyeleri, marina işletmecileri, esnaflar, tur operatörleri, tekne sahipleri, gulet işletmecileri, motorcular, balıkçılar, balık çiftliği işletmecileri, mülki idareciler, bölgede yaşayan halk, kısaca taraf olanların hepsi ile konuşup görüşleri tespit edilip yayınlanabilir.