0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. Ö.

Ynt: Maltepedeki Batık Gemi
« Yanıtla #30 : Şubat 01, 2011, 17:52:58 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hiç dalış yapmamış olanları da kapsayacaksa ben koşarak gelirim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bende...
*

T. G.

« Yanıtla #31 : Şubat 01, 2011, 18:18:09 »
Gezgin korsan üyelerine ücretsiz dalış kursu açmayı düşünüyorum . Acaba talep olurmu

Tümay Korsan böyle bir kurs açarsanız kesinlikle talep olacaktır.
Ben de Padi-Divemaster ve CMAS-1*Dalış Eğitmeni olarak bu tür bir uygulamada size destek vermeye hazırım.Sanırım İrfan ve Tarık korsan gibi diğer dalıcı korsanlar da bu işte yardımcı olurlar.
Bunu havalar ısındığında gündeme getirelim......
[/quote]

Havalar ısınmadan yaparsak bence daha güzel . Korsanlar zor şartlara alışmalıdır .
Talepleri almak için ayrı bir başlık mı açsak

*

m.

« Yanıtla #32 : Şubat 01, 2011, 18:37:58 »

Havalar ısınmadan yaparsak bence daha güzel . Korsanlar zor şartlara alışmalıdır .

50 yaşımdan sonra bu konuda eğitim almak isterdim...
Denizin üstü hayatımın büyük bölümünde aklımdan çıkmadı ama denizin altı hiç aklıma gelmemişti...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Nasıl atladım bunu ben anlayamadım...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hayatı pas geçmek işte budur...
Örnek olsun diye yazıyorum...

Şimdi kalbinde stent olan biri olarak bana bu çok uzak ihtimal gelmekte...
Denizin üstünde de olsa dalış gözlüğü ile denizin altına bakmaya "Şükür" ediyorum...
Şnorkelle kayığımın su kesiminde biten otları temizleyebiliyorum..
Geçenlerde pervaneye bile uzanabildim... Nasıl sevindim anlatması zor... 
Ya bunu da yapamasaydım... 

Onun için, dalın arkadaşlar... Ertelemeyin sakın... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İçinizde benim gibi Uhde kalır... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. K.

« Yanıtla #33 : Şubat 01, 2011, 18:58:32 »

[/quote]

Tümay korsanım , talepleri toplayıp sayıyı belirlersek ona göre bir program yapılabilir belki.
Eğitim yeri ( teorik -pratik - havuz v.s.) olarak bir öneriniz veya aklınızda olan bir yer var mıdır?
Malzeme desteği için durumunuz nedir? Bu gibi konuları da konuşmak lazım...

*

T. G.

« Yanıtla #34 : Şubat 01, 2011, 19:29:01 »
Kamil korsanım talepleri almaya başladım . Haydi hayırlısı
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2011, 19:29:24 Gönderen: Tümay Gören »

*

M. Ö.

« Yanıtla #35 : Şubat 01, 2011, 23:44:04 »

Tümay Korsanım,
Çok takdir ediyorum.Müthiş bir iş başarmışsınız.Sizi ve ekip arkadaşlarınızı candan kutluyorum.
Ellerinize sağlık. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. A.

« Yanıtla #36 : Şubat 02, 2011, 05:36:27 »
Ben soğuğu severim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Daha geçen gün kafayı bozdum, elbiseyi giyip yarım saat falan yüzdüm denizde  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Elbise baya koruyor soğuk sudan  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. A.

« Yanıtla #37 : Şubat 02, 2011, 05:38:57 »
Tümay kaptan parayı vermezlerse, Sirkeci Üsküdar hattında çalıştırırız gemiyi  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Güzel para var o işte  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Para basıyolar valla gemiler hiç boş kalmıyo  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

T. G.

« Yanıtla #38 : Şubat 02, 2011, 08:36:12 »

Tümay korsanım , talepleri toplayıp sayıyı belirlersek ona göre bir program yapılabilir belki.
Eğitim yeri ( teorik -pratik - havuz v.s.) olarak bir öneriniz veya aklınızda olan bir yer var mıdır?
Malzeme desteği için durumunuz nedir? Bu gibi konuları da konuşmak lazım...

[/quote]

Benim şirket te fazla elbise yok ben çalışan dalgıçlarıma elbise alıyorum sora maaşlarından kesiyorum 2-3 takım anca çıkar
*

K. K.

« Yanıtla #39 : Şubat 02, 2011, 08:45:44 »
Tümay korsanım ,

Malzeme konusu problem gibi görünüyor.
Sizin kurs şartlarında da belirttiğiniz gibi katılımcılar tüp ve regülatör dışında diğer malzemeleri kendileri bulmak durumundalar.Bu arada sanırım ağırlıklar sizde vardır.
Bende sadece benim malzemelerim var.İrfan korsan 2 adet fazla tüpten bahsetmiş.
Bu konuları konuşalım en iyisi. Sizi arayacağım..
*

T. T. A.

« Yanıtla #40 : Şubat 02, 2011, 17:37:27 »
Malzeme sorun değil.
Teorik eğitimi 100 kişiye toplu bile versek olur.
Pratik eğitimlerde sayı mühim.
Zaten eğitim dalışlarını abartmadan, 4'erli gruplar halinde yapmak mantıklı.
Gruba becerileri yaptırırken fazla adam hem su altında sıra gelmesini uzatıyor, hem kontrol zorlaşıyor.
Öğrencileri kasmaya da kasılmaya da gerek yok, 4'erlik gruplar kanaatimce ideal.
Geçen hafta aldığım yeni Tech. B.C.D. ile 2 tam takım bende mevcut.
Teknik B.C.D. ilk eğitim alan için belki zor olur ama diğer B.C.D. ile olur.
Çok gerekirse 1-2 takım daha çıkarabilirim.
İyice zorlarsam kendim hariç 4 öğrenci için takım çıkartırım. O da zaten yetiyor.

Daha önce de eğitim asiste ettim, bu konuda da yardım edebilirim.

Tümay Korsan'ı hem destekliyor hem takdir ediyorum.

Benim de nacizane elimden gelen budur.

Gerisi istekli öğrenciler