0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz konu dışı olacak ama birşey sormak istedim , teknede yada karavanda yakıtlı ısıtıcılar haricinde elektrikli peteği bütün gün yada ortalama 10 saat çalıştırmak mümkünmü, ne kadar amperlik akü ve kaç watt inverter lazım bana , ortalama 2000 watt fln galiba bu petekli ısıtıcılar
Çok zorlu kış şartları için değil ama Marmaris gibi daha yumuşak kışı olan yerlerde, tırlar için üretilen 12v elektrikli batteniye tavsiye ederim. Uyurken oldukça faydası oluyor. Saatte 3A kadar çekiyor ve aküyü yormuyor. Gece uyurken üşümemek için iyi bir çözüm.3 yıldır kullanıyoruz ve memnunuz.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
12 voltunu bilmem ama ev tipini kullanan bir arkadaş uyanmasa kendini ve evini yakacaktı..bataniyeyi gördüm resmen kömürleşmisti..
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap12 voltunu bilmem ama ev tipini kullanan bir arkadaş uyanmasa kendini ve evini yakacaktı..bataniyeyi gördüm resmen kömürleşmisti.. Elektrikli battaniyeler bildiğiniz gibi yatmadan önce yatağı ısıtmak içindir. Yatak ısındıktan sonra fişi çekilir öyle yatılır. Fişi takılı battaniyeyle yatarsanız her türlü kaza olabilir. Arkadaşınız ucuz atlatmış.