0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
60m Ultraline 45k, 60m Denizmar 9k50m Çin Malı 6kUcuz olanından kullanan var mı ?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap60m Ultraline 45k, 60m Denizmar 9k50m Çin Malı 6kUcuz olanından kullanan var mı ?Var, halat yüzer tipte degil, manevra esnasında dikkatli olmak pervaneye sardirmamak gerekiyor. Bunun dışında pahali olanindan bir farkı yok.
Halat uzunlugu kullandigin yere degisiyor aslinda. Göcekte 25-30 metre yeterken, Didim kıyılarında gezen bir tekneye 80 100 metre ancak yeter. Birden derinleşen koylarda fazla uzun bir halat ihtiyacı olmuyor. Genelde ortalama 50 60 metre halat taşıyor cogu tekne. Yassı halat konusuna gelince dezavantajlarına ( rüzgarda ses yapmasi, pahali olmasi) rağmen açması toplaması cok pratik ve yer kaplamadigi icin tercih ediliyor. Benim kayikta iskele ve Sancakta 2 adet 60 ar metrelik Yassı halat makarası var cok memnunum.
Bende de iki tane (biri 60 metre, diğeri 80 metre) yassı halat makarası var iskele ve sancakta, gayet memnunum. Ses yapmaması ve görünürlüğünü artırmak için ortalarına birer usturmaça bağlamak yeterli oluyor. Ancak bir tane de serbest halatınız bulunsun (60 metre civarı)
Sealux yerli urun. Istanbul’da uretiliyor. Senturk Denizcilik’in markasi.Dandik olmasinda sakinca olmayan her seyi oradan aliyorum. Veya yedekli aliyorum.Urun yelpazesi cok genis. Tesekkurler. Isim benzerligi diyelim. Fazla kurcalamayalim:)
Denizmar - SealuxBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÇin MalıBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap