Temu'dan almayı pek düşünmüyorum bu sistemi , burada geçen sene selden dolayı trafikten çekilen binlerce hurda
araba var.Gidip birisinden sökerim diye düşünüyorum , paneli + kameralar ..Temu-Aliexpress de ortalama komple
set halde 5000 Tl ye yakın tutuyor , burada hurdacıya 2000 tl verirsem arabanın motorunu yanında bonus verirler...
Bu arada Garmin'de bu sistem varmış ama 3 sıfırlı dolar isterler..
Mercedes E veya S serisinin sistemi çok iyi duruyor..Çöle doğru bir ziyarette bulunacağım sanırım
Temu enteresan sistem Hakan Kaptan , beğenmediğin ürünü 45 gün içinde geri iade edebiliyorsun ..Ben COD ,
kapıda ödemeli alıyorum , bakıyorum dandik ise alın geri diyorum 10 saniye içinde hesaba kredi olarak geri
geliyor , şuana kadar 20 ye yakın ürün iade ettim , 1 tanesini bile geri istemediler , sizde kalsın ürün diyor temu..
Makina dairesinin içi için fireproof kaplama istedim , soluk renkte aluminyum bir malzeme geldi 10 mt..Bu değildi
resimdeki ürün dedim , parasını iade etti , üründe sizde kalsın dedi gene..Amazon da satılan ürünlerin bir çoğu
Temudan gelme zaten..Bot için katlanır taşıma tekeri aldım 110 dirhem , aynısı , birebir aynı üreticinin ürünü
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol veya Giriş Yap Amazon da 320 Dirhem , Tr de dirhem olarak gene söyleyeyim 450 Dirhem ...
( 1 Aed = 10 tl )