0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. A.

Tekneye 360 degress kamera sistemi-Bird view
« : Şubat 13, 2025, 03:58:47 »
Araçlarda olan 360 derece kuş bakışı park sistemi ve aynı anda her tarafı bir monitörden görmek iyi olur diye bir fantazim var..

Teknesinde bu tür bir kamera sistemi olan varsa , tecrubeleriden yararlanmak isterim..Şu ana kadar arkasında 12 pin girisi olan android tabanlı bir iki tablet bulabildim , Dvr - nvr sistemi daha kolay ama bird view yapmıyor onlar , dvr dan laptopa alırız ama modem lazım o zamanda , o da sorun degil de elektrik sarfiyatı ve her yer kablo olacak..

Kameralar deniz ortamına ne kadar dayanır falan , deli sorular ..

Resimdeki istedigim özelliklere sahip gibi duruyor , bu vesile ile hem android tabanlı navigasyon programları , internet , muzik , herşeyide yapmış olacağım ..Mantıklı geliyor all in one ...

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. Z.

Ynt: Tekneye 360 degress kamera sistemi-Bird view
« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2025, 08:04:20 »
Bir ara Samsung böyle bir cihaz yapmıştı.

*

F. C. A.

« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2025, 09:22:13 »
Birdview değil ancak, 360 derece dönebilen Pan/Tilt model bir dış ortam kamera bağladım. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Gerektiğinde mobil telefondan aşağı yukarı sağa sola çeviriyorum.

Ben 12 volt çektim, ancak güneş paneli ile çalışan vesiyonları da var.  Tuya destekli olduğu için teknenin diğer akıllı sistemleri ile de entegre çalışıyor.
Hem havuzluğa hem de tam pruva demirine birer tane taktım. İçerden seyir'de önümü geniş açıda TV'den görebiliyorum.
Onvif desteği de olduğundan, salondaki LCD TV'ye internet olmaksızı doğrudan gerçek zamanlı görüntü aktarıyorum.

Hadi havuzluktakinin bozulmaması tamam da, ön tarafta çapanın hemen yanında sürekli dalgalarla boğuşan kameranın'da bozulmamış olması şaşırtıcı.

*

H. Z.

« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2025, 10:05:25 »
Ben de TEMU’dan wifi 360 kamera aldımdı ama tost makinesinden hallice. Bi işe yaramadı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2025, 10:06:47 Gönderen: Hakan Zorlu »
*

M. A.

« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2025, 10:44:58 »
Temu'dan almayı pek düşünmüyorum bu sistemi , burada geçen sene selden dolayı trafikten çekilen binlerce hurda

araba var.Gidip birisinden sökerim diye düşünüyorum , paneli + kameralar ..Temu-Aliexpress de ortalama komple

set halde 5000 Tl ye yakın tutuyor , burada hurdacıya 2000 tl verirsem arabanın motorunu yanında bonus verirler...

Bu arada Garmin'de bu sistem varmış ama 3 sıfırlı dolar isterler..

Mercedes E veya S serisinin sistemi çok iyi duruyor..Çöle doğru bir ziyarette bulunacağım sanırım

Temu enteresan sistem Hakan Kaptan , beğenmediğin ürünü 45 gün içinde geri iade edebiliyorsun ..Ben COD ,

kapıda ödemeli alıyorum , bakıyorum dandik ise alın geri diyorum 10 saniye içinde hesaba kredi olarak geri

geliyor , şuana kadar 20 ye yakın ürün iade ettim , 1 tanesini bile geri istemediler , sizde kalsın ürün diyor temu..

Makina dairesinin içi için fireproof kaplama istedim , soluk renkte aluminyum bir malzeme geldi 10 mt..Bu değildi

resimdeki ürün dedim , parasını iade etti , üründe sizde kalsın dedi gene..Amazon da satılan ürünlerin bir çoğu

Temudan gelme zaten..Bot için katlanır taşıma tekeri aldım 110 dirhem , aynısı , birebir aynı üreticinin ürünü

Amazon da 320 Dirhem , Tr de dirhem olarak gene söyleyeyim 450 Dirhem ...
( 1 Aed = 10 tl )

*

H. Z.

« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2025, 11:03:37 »
Dünyada cenneti yaşıyorsun Mustafa Korsanım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. A.

« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2025, 12:56:30 »
Yok Hakan Kaptan'ım , Cehennem gibi ortalık..Şİmdi alışverişten geldik 33 derece dışarısı..Tam turistik gezi zamanı burası için..6th-7th 11th aya kadar ortalama sıcaklık 45 derece civarında..Dışarda zebaniler geziyor.Denize gidiyoruz kaplıca suyu gibi , at içine sallama çay poşeti demlenir...

*

E. S.

« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2025, 13:03:46 »
Yok Hakan Kaptan'ım , Cehennem gibi ortalık..Şİmdi alışverişten geldik 33 derece dışarısı..Tam turistik gezi zamanı burası için..6th-7th 11th aya kadar ortalama sıcaklık 45 derece civarında..Dışarda zebaniler geziyor.Denize gidiyoruz kaplıca suyu gibi , at içine sallama çay poşeti demlenir...
Denizciligi kış aylarında yapıp, havalarda ısınınca 48000btu nun önünden ayrilmiycan:))
*

M. A.

« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2025, 13:48:02 »
Klimayı zaten kapatmak zor , rutubet yapıyor hemen evler , 19-20 derece tüm sene açık..