0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut,daha önce hep TK'dan gelen telsiz harcı ödeme emri bu geçen yıl Kıyı Emniyetinden geldi. Ben de herşey halloldu diyordum. Anlaşılan eski TK'dan aldığımız Ruhsatları yenileyeceğiz şimdi. Bununla ilgili bir son tarih var mı?. Eski ruhsatlar, sahip değişikliği olmadığı sürece geçerli değil mi?
Yurt dışından getirilen telsizin (bavulla) faturası olursa işletiliyor mu, yoksa resmi gümrük girişi mi gerek?
Selam Kaptanlar,Mezardan bir konu daha hortluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.Şubatta bir tekne devraldım. Vekalet ile yapıldı işlem. Telsiz ruhsatını şimdi teknede arıyorum (5 ay sonra) yok ortalıkta. Eski sahipleri de bilmiyor nerede.Alım -satım yapan kişi telsiz ruhsatı olmadan alım-satım yapılmaz kesin olması lazım limanda diyor.Eski kayıtlı limanlarını aradım, dosyasında olması lazım dediler. Soruşturdum oralarda da yok.Çıkış limanına bak dediler, oraya sordum onlar da Kıyı Emniyet'e sorun dediler.Kıyı emniyete mail attım , sonucu bekliyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.