0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Ç. K.

Ynt: Tırsmaca
« Yanıtla #150 : Şubat 14, 2010, 14:07:16 »
Ateş abi, Utku abi kıvama geldi. vesayet davası açıp yalıyı, gemileri, silivrideki arazileri ve şatoyu elinden alıp kendisini de baltanın tesislere yatıralım. parasıyla değil mi. ne dersin?
*

A. E.

« Yanıtla #151 : Şubat 14, 2010, 14:12:27 »
Çetin bey, sanırım bir yanlışlık olmuş. Ben sizi de "Utku abi" diye hitab ettiğiniz beyefendiyi de tanımıyorum. Hem benim mail adresimin sizde ne işi var.
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2010, 14:12:48 Gönderen: Ateş Erim »

*

Ç. K.

« Yanıtla #152 : Şubat 14, 2010, 14:16:55 »
İLAN
BIKKINLIKTAN DEVREN SATILIK HUZUREVİ
DENİZ KENARINDA, HAZIR BU..K MÜŞTERİLERİ OLAN, HUZUR ARAYANLAR İÇİN TESİS.

(bıktırdınız  beni Ateş abisiydi Utku abisiydi bu ne bea, gençliğim çürüdü be ne uğraşacam alla alla)

*

A. Y.

« Yanıtla #153 : Şubat 14, 2010, 19:22:44 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
(bıktırdınız  beni Ateş abisiydi Utku abisiydi bu ne bea, gençliğim çürüdü be ne uğraşacam alla alla)
Mavi kart uygulamasına geçin konuşma limiti koyun. Müşteri standartları belirleyin
uymayanı da cezaya bağlayın.
Hepsi uyumlu musteri olur Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. Z.

« Yanıtla #154 : Şubat 14, 2010, 20:20:06 »
Sevgili Çeto'nun FAT isimli scorcherinin motorunun çalındığını duyduğumdan beri hep aklımı kurcalar durur, kendimi yer bitiririm nasıl bir çözüm bulabileceğimiz konusu...

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Erhan korsan'ın Boat Show resimlerine bakınca bu fikri buldum. Aşağıdaki motor FAT'e kolaylıkla uygulanabilir gibi. Hem de eski motorundan beygir gücü olarak biraz fazla ve eskisine göre daha performanslı.

Diğer bir açıdan baktığımızda motor kompakt yapısı ile FAT'e tadilat ble gerektirmeden rahatça sığar ve monte edilir gibi gözüküyor. Di mi ama?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kısacası bu uygulamayı hayata geçirebilirsek FAT'in bir motoru (başka bir bakış açısı ile motorun bir FAT'i) olabilir.  Yaptığım hesaplara göre (yanlışım varsa Orhan Barut abim el atsın düzeltsin hesaplamayı) FAT Selimiye Girit pansiyonun önünden Kalamış marinaya 2 saat 47 dakikada girer gibi. Tabi ki bu motor monte edilir ve yanına "tek rağkibim TeHeYe" yazılmak kaydı ile Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

Ç. K.

« Yanıtla #155 : Şubat 14, 2010, 20:27:30 »
pembe çaydanlıktan sonra turuncu motor da takarsak hakanerim artık çetoş der bana. olmaz.
*

H. Z.

« Yanıtla #156 : Şubat 14, 2010, 20:50:38 »
Pembe çaydanlık ne abi? Hakan Erim? Onu da çıkaramadım. Sanırım sen olayları ve kişileri karıştırdın. 2 senedir Trabzon'da beyaz eşya dükkanı açtığından beri zihnin yorulmuş senin Çeto.

*

Ç. K.

« Yanıtla #157 : Şubat 14, 2010, 21:32:55 »
bi müşteri daha Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
burası gene 8-9 başladı esmeye. elektrikler de gidip geliyor. başlığa dönersek... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. U.

« Yanıtla #158 : Şubat 14, 2010, 22:45:47 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
pembe çaydanlıktan sonra turuncu motor da takarsak hakanerim artık çetoş der bana. olmaz.
Ne demek istiyorsun benim motor kırmızı ise ne olmuş  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .