0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim de yakıt göstergem güvenilir değildi. Sonra şöyle bir önlem aldık ve çok rahat ettim, belki sizin için de yararlı olabilir.Önce yakıt tankımın çok az ışık geçirgenliği olduğunu farkettim. Sonra bir şerit LED i tankın yan yüzüne , ışığı içeriye dönük olarak yukarıdan aşağıya yapıştırdık. LED leri açınca içerideki mazotun seviyesi net bir şekilde görünür hale geldi . Daha sonra depoyu boşaltıp, yakıt almaya gittik ve her 10 lt de bir pompayı durdurup tanka permanent kalem ile bir seviye çizgisi çizdik ve yanına da rakkamını yazdık. Şimdi son derece güvenilir ve arıza ihtimali sıfır olan bir göstergem oldu.
ilk kizimizla cok guzel seyirler yaptik (LA JOLLA BABES, Dufour405). Yeni kizimiz (SOULMATES, Dufour 410) da simdiden bayagi mil yapti.(Fransa - Palau/Sardunya - Regio di Calabria - Kefalonia - Atina - Aegina - Khitnos - Mykonos - Didim) (Didim - Mykonos - Alacati) Onumuzdeki hafta sonu kismetse Alacati - IstanbulCok sert havalara girdik ozellikle gecen gun Didim'den Mykonos'a gecerken. Sansimizdan Alacati'ya donusde on numara hava vardi.Firsat bulunca Fransa - Turkiye seyahatimi fotolarla yazacagim.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hayırlı olsun. Sizin eski teknenin adı değişmiş ama usturmaca kılıfları değişmemiş: Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap