0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne zaman ki tarımı keşfettik, şeker elde ettik, yemek için hayvan besler olduk ve Adana Kebabı yarattık, o zaman bittik.
Nesrin korsan Teşekkürler..
E eğer böyleyse ben kiremitte tereyağ ve pul biberle soslanarak yüksek ateşte pişirilmiş yanak yiyemeyeceğim demektir ki, bu fena! I ıh, kafama yatmadı, Serdar abiye bir sormam lazım.Şaka diyorum tabii. Yani Serdar abiye sorma meselesini. O şaka. Ben durmam, yerim. Fakat yine de teşekkürler. Ben de dediklerinize inanıyorum.
Doktor ayağımıza geldi.. Faydalanmıyoruz.. efendim..Şimdi bu başımızın belası kilolardan nasıl kurtulacağız.. ? Bunu şu anlamda soruyorum. Kilo , bırakın sağlık açısından zararları, hayata bakış açımızı bozuyor. Kilodan kurtulmak yerine bununla yaşamaya alıştı herkes. Üstelik yaşam standartları da bu fazla kilolara göre şekillenmeye başladı. 60 lık adamlar dede görüntüsüne girdiler. Nedir bu işin formülü..Nasıl yapıcaz da yapıcaz.. ? Bir giriş yapsak.. Mesela karatay dan başlayalım.. Haklı mı bu kadın.. ?
Binleeerce yıl önce, mağaralarda falan yaşarken, kullandığımız vücut denen makine ne ise, şu anda yine aynı. O makine yakıtını çevredeki gıdalardan sağlıyor, topluyor, avlıyor, yürüyor, sistem de şekere çevirip kullanıyordu.Elma yemek için mağaradan çıkıp ağaca yürüyüp, koparman gerekiyordu mesela. Su içmek için dereye gidiyordun. Et için ne yapman gerektiğini hesapla.Ne zaman ki tarımı keşfettik, şeker elde ettik, yemek için hayvan besler olduk ve Adana Kebabı yarattık, o zaman bittik.O zamanlardaki beslenme rejimine ve hareket oranına YAKIN yaşatabilirsek, makine sağlıklı olabilir.Not: Adana Kebap kalsın!
Tek özlediğim,çocukluğumda kahvaltıya gelen tereyağda kavrulmuş kuyruk yağı kıtırığı..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapNesrin korsan Teşekkürler..Ben teşekkür ederim Ali korsanım:)