0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Ö. Ö.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Benim bildiğim telsize de giriş yapıldıyda silinmesi ve takrar giriş  için servis elemanı geliyor. Biz silip yazamıyoruz (en azından legal bilinen usullerle).
Yeni jenerasyon telsizlerde servis manuelinde yazdığı gibi bir takım tuş kombinasyonlarıyla cihazı sökmeden yapılabiliyor.
Epirbde ise cihazı söküp kart üzerindeki servis soketinden bilgisayara bağlanıyor.
O açıdan dediydim.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

öZgür (tapatalk)

*

S. Ş.

Bayraklarımız degısınce eski mmsi numaralarımızı  ne yapacağız?
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2017, 19:12:12 Gönderen: Semih Sener »

*

E. A. A.

Tekne bandra  ve  sahiplik değiştirdiği için hükümsüzdür.   Unutacağız herhal...

*

T. G.

Telsiz Genel Müdürlüğü yeni bir mmsı numarası verecek.
Bu numara gerçek ve uluslar arası alanda geçerliliği olacaktır
*

S. Ş.

Turk bayragina gecip mmsi no alan kaptanimiz var mi?

*

Ö. Ö.

Tekne bandra  ve  sahiplik değiştirdiği için hükümsüzdür.   Unutacağız herhal...
Çoğu AIS transponder sahibi için bu kolay olmayacak, MMSI numarası değişimi için servis çağırmak gerekecek.

Bazı modellerle uyumlu programlar var, ama hatalı bir kullanım servisi arıza için aramanızı gerektirebilir.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Ş.

Istanbulda sadece beyoglu mu veriyor mmsi no, ben anadolu yakasindayim bu tarafta yok mu acaba ?

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah.
Kemankeş Cad. No:63 Beyoğlu/ İstanbul
Tel: 0212 334 45 00 (10 hat) / Faks: 0212 252 17 87
EPosta: Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

D. U.

Israrla arzuladığımız bayrağımıza kavuşmamızla birlikte daha önce internet üzerinde çabucak hallettiğimiz işler için bundan böyle törkiş usulü koşuşturmamız gerekecek herhalde.
*

T. G.

Aynen öyle mmsi no girmeyin girerseniz fabrika ayarlarından format atmanız gerek
*

Ö. Ö.

Aynen öyle mmsi no girmeyin girerseniz fabrika ayarlarından format atmanız gerek
Çoğu cihaz kendi üzerinden FACTORY DEFAULT yapılınca çözüm OLMUYOR, ikinci kere MMSI nosu girmek için RS232 seri kablo ile bilgisayara bağlayıp proAIS2 benzeri özel bir yazılımla yeniden programlamak gerekiyor. Bazı cihazlarda servisin özel yazılımı gerekiyor vb.

Çinli Matsutech'in gözünü seveyim, istediğin kadar sil yeniden gir! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

D. U.

Çinli Matsutech'in gözünü seveyim, istediğin kadar sil yeniden gir! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Derin bir ohhh çektim.
Ben de seviyorum artık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Ş.

Turk bandralına geçen tekneler için telsiz/AIS/radar/epirb için tek bir form doldurularak sahsi veya posta  müracat kabul ediliyor.

1)TIM-03 talep formu doldurulacak (tek forma her ne varsa kaydediyorsunuz)
2)Demirbaş liman onaylı orjinali isteniyor (liman düzenliyor, orjinalini gumruge sunuyoruz,gumrukleme sonunda orjinali bize geri dönüyor biliyorsunuz,seri numaralarını net okunaklı yazmalısınız )
3)Bağlama kütüğü orjinali ile şahsi  yada posta ile başvuru yapacaksanız  noter onaylı sureti isteniyor
4)Gümrük beyannamesinin kopyası (orjinalini gümrükten alıp limana veriyoruz ,bir kopyasını alın)

Tekne şahıs içinse bu dört evrak +şirket evrakları da yanında isteniyor ..

İstanbul'da Sefaköy veya Karaköy'e başvurulabiliyor ,ben bu hafta içinde sahsi başvuruda bulunacagım ,bende yeni dolduruyorum formu...

Sadece telsizi olanlara MMSI numarası verilmiyor.
Demirbaş listesinde AISi olanlara veriliyor.
Telsizi olan her tekne kayıtlı olmalıymış ,kıyı emniyetine ...

TIM-03 internetten indirdim gayet kolay  ...

daha bende su an bilgi yok ...

*

Ö. Ö.

Sadece telsizi olanlara MMSI numarası verilmiyor. Demirbaş listesinde AISi olanlara veriliyor.
DSC özellikli telsiz varsa alınabiliyor.

öZgür

*

S. Ş.

Cagrı işareti ve IMO no kutuları da var onları kimler alıyor  yada isteyeyim mi ne oldugunu bılmıyorum
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2017, 23:41:25 Gönderen: Semih Sener »
*

S. Ş.

Imo bize zorunlu degilmiş...

Çağrı işareti vericeklermiş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Başlangıç kodu ve numaramız olucak telsizin ...