0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

B. Z.

MMSI numarası alacağım ama bizim teknenin telsiz çağrı kodu yok, eski sahibine de sorduk o da bilmiyor. Telsiz çağrı kodu nereden alınır bilginiz var mı?
Teşekkürler...
*

H. T.

Teknenin adını girdim, çağrı koduna Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

B. Z.

İngiltere'de teknenin adı çağrı koduymuş aynı zamanda ama şimdi Dalavere kaydı yaptık, bilmiyorum nasıl olacak. Yunanistana girerken telsizle ilgili bir şey soruyorlar mı?

*

B. Ö.

Merhaba Korsanlar, buraya post ettigim son mesajim forum problemlerinden dolayi silinmisti sorumu tekrar size iletiyorum. Birisi bakip bana yol gosterebilirse cok sevinirim.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. K.

Burak
Entry is foreign
Rank MANAGER veya Owner yaz

Deleware Registry LTD
Adres telefon ve Fax numaralarını yazıyorsun  tel 302 477 9800 Fax 302 477 9811
E-mail kendi emailini yaz
Password harf rakam ve noktalama işareti

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

B. Ö.

Cok tesekurler Ugur bey, islemi tamamliyabildim, dikkat FFC deki yontemin tutari degisti 215 US$ odedim
*

U. K.

Burak bey
Ücretlendirme için teşekkür ederim

*

Y. Ö.

Merhaba sevgili Korsanlar.
Teknem için FCC den mmsi numarası almıştım şimdi yeni tekne aldım;
Yeni aldığım tekneye mmsi numarasını aktarabiliyormuyum.
Her iki tekne şirket adına (USA)kayıtlı dublicate olabiliyormu
Tekne satılıldığında yeni sahibi nasıl bir yol izlemeli veya benim/şirketimin üzerine kayıtlı olanı iptal ettirmekmi gerekli.

Konu hakkında bilgili olan arkadaşlarımın cevaplamasını rica ederim.

Saygılarımla
Yusuf ÖNER
*

T. A.

Yusuf abi, MMSI numarası size veya şirkete değil tekneye verilen bir numara
sahip değiştiğinde teknenin MMSI numarası değişmiyor
Siz yeni teknenize yeni numara alacaksınız
eski teknenin yeni sahibi ise o numarayla devam edecek
*

Y. Ö.

Teşekkürler Tunç korsanım.
*

E. Ç.

Konu hakkında güncelleme...

USA bandralı teknemize yeni bir mmsi almak için aşağıdaki adresi kullandım.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Form oldukça basit. Adres bilgileri için Sahiplik Belgesi üzerindeki adresi yazdım.

Ayrıca;

-Usps.org adresine ulaşılamıyor.
-Boat.us 25 usd ücret alıyor.
*

T. Ö.

Teknemin üçüncü sahibiyim. Yunanistan bandralı (ilk sahibinde) epirb cihazı ve MMSI kodu varmış.İkinci sahibi Delaware'de şirket kurup üzerine alıyor.Fakat MMSI-Epirb hull number hiçbiriyle ilgisi olmamış. Ben de Delaware şirketi kurup tekneyi diğer Amerikan şirketinden satın alıyorum.Teknenin adı 2 kez değişmiş oluyor.
Sorum şu: Eski Yunan MMSI kodunu teknenin yeni adı üzerine nasıl kaydettirebilirim.
*

Ö. Ö.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sorum şu: Eski Yunan MMSI kodunu teknenin yeni adı üzerine nasıl kaydettirebilirim.
Her mmsi nosu ülke kodu ile başladığı için mümkün değil.
Bayrak ülkesinden yeni no alınmalı.

Yukarıda yazılan boatus gibi birkaç kurum var numara veren.

Yeni no telsize bir şekilde girilir ama Epirb için servise gitmek lazım.

öZgür (tapatalk)

*

E. A. A.

Benim bildiğim telsize de giriş yapıldıyda silinmesi ve takrar giriş  için servis elemanı geliyor. Biz silip yazamıyoruz (en azından legal bilinen usullerle). Epirb de kesin firma yazar. ELT cihazlarını (uçaklardaki konum bildirici) yazmak üzere bir bilgisayar, bir  interface cihazı ve özel programını satınalmak ayrıca yetkilendirilmek gerekiyor, THK yapabiliyordu. Hatırladığım bu.
*

T. Ö.

Özgür korsan bilgi için teşekkürler.
Emin Alp korsan telsiz eski telsiz değil, arıza nedeniyle değiştirildi.O nedenle telsiz bakir.Size de teşekkür ederim.