0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

B. O.

TRANSLOG kullaımı
« : Mart 22, 2018, 22:03:38 »
Değerli korsanlar izninizle size iki tane sorum var.
Tc bayraklı kayıkla kayık sahibi (ben) ve 3 misafirle pasaport ve translog prosüdür lerimi yerine getirip yunana gittim diyelim.

1- misafirlerin bir kısmı feribotla yurda dönüş yapsa ve ben orada bir kaç gün daha kalsam ve sonradan dönsem bir problem olurmu?

2- hep beraber döndük misafirleri pasaporta attım ve tekrar giriş yapmadan tekrar yunana dönüp bir kaç gün sonra yurda  döndüm bir problem olurmu ? (tekrar translog almadan)

yardımlarınız için şimdiden çok tşk ler.

Saygılarımla
*

E. D.

Ynt: TRANSLOG kullaımı
« Yanıtla #1 : Mart 22, 2018, 22:15:31 »
İki eylem de sorunlu.
Birincisinde, indirdiğiniz kişileri indirdiğiniz yerde transloga işletmeniz gerekir.
İkincisi katmerli suç. Hem Türkiye'ye kaçak giriş çıkış yapıyorsunuz ki, indirdiğiniz şahıslara nasıl döndükleri ve teknenin ve kaptanın nerede olduğu sorulacaktır. Daha sonra Yunanistan'dan çıkış yaparken yunan makamları, Türkiye'ye giriş yaparken de Türk makamları sorar ve cezalandırılırsınız.
Misafirleriniz feribotla dönebilir, transitloga işletirsiniz yasal olur. Yasa dışı yollara sapmaya gerek yok.

*

B. O.

« Yanıtla #2 : Mart 22, 2018, 22:28:14 »
Tşk ler Erdal korsan,
yasa dışı yollara sapmaya falan niyetim yok. zaten malesef fazlasıyla Legal oldum 58 senedir. sadece anlamaya çalışıyorum.
2, senaryo  da 10 günlük bir tatil ve gruptaki bir kişinin acil yurda dönmesi gerekti. hep beraber dönüp giriş ve hemen çıkış yapacağız bu durumda. mutlaka giriş yapıp tekrar masraf edip bir translog daha almalıyım anladığım.

Saygılarımla,

*

E. D.

« Yanıtla #3 : Mart 22, 2018, 22:54:32 »
Neden hep beraber dönmeniz gerektiğini anlayamadım. Madde 1 de söylediğiniz gibi feribotla geri dönebilir. Sadece yapmanız gereken Yunan makamlarına bildirmek ve transloga işletmek.
*

B. O.

« Yanıtla #4 : Mart 22, 2018, 23:48:13 »
Simi gibi yakın bir yerde isem ve feribot için ertesi günü beklemek gerekirse dönüşte acil ise diye...
Senaryo işte... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. D.

« Yanıtla #5 : Mart 22, 2018, 23:53:20 »
OK, anladım. Ertesi günü beklemenizi tavsiye ederim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.