0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. A.

Ynt: Kalamış Marina Gezgin Korsan Duyurusu
« Yanıtla #15 : Şubat 09, 2017, 15:25:14 »
Merhabalar,
Boat Show'da standları olacak mı?
2 sene Pendik Marinada, 2 senedir de Viaport'tayım.
- Bu iki yerden güzel midir?
- Mesela adalara gidiş gelişte rüzgar kullanılabiliyor mu?
- Güvenliği sıkı mıdır?
- Akşam havuzlukta rakı keyfi yapılabiliyor mu (koku, diğer tekne komşuları vs) Diğer tekne komşuları derken, bizler gibi mi profil, yani aile ortamı mı?

Kalan korsanlar cevaplarsa çok sevinirim. Teşekkürler,
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2017, 15:25:48 Gönderen: Murat Ayduk »
*

S. B.

« Yanıtla #16 : Şubat 09, 2017, 20:38:10 »
Buyrun Murat Reis... cok keyifli ortamimiz, adalara bogaza kolay ulasimimiz... keyifli raki sofralarimiz... bekleriz...

*

S. T.

« Yanıtla #17 : Şubat 09, 2017, 21:07:26 »
Murat cım Kalamış ta Seçkin korsanın yanına gidersen keyif alırsın ama, Her marina nın ayrı bir havası vardır. Kalamış rüzgar açısından doyurucudur. ama ticari deniz trafiği yoğundur. Adalara yakındır, eğitim tekneleri olduğu için kışın daha canlıdır, ama hizmet ve güvenlik olarak pendik ve tuzla dan 1 tık aşağıdadır. (Şahsi kanaatim). İstanbul marinaları arasında Fiyat ve ulaşım seçimler de en etkili kriter oluyor.

*

O. A.

« Yanıtla #18 : Şubat 09, 2017, 22:27:41 »
Selam Murat korsanım, Kalamış, Fenerbahçe candır. Ben bu işi burada öğrendim, burada sevdim. En güzel zamanlarım burada geçti. Buranın tadı başkadır. Dostlukları başkadır. Biraz pahalıdır, eskidir, servis güvenlik, vs çok da mükemmel değildir ama bence burada olmak ayrıcalıktır. Yol sorun olmayacaksa her zaman ilk tercihimdir. Adalar da boğaz da yakındır..
*

M. A.

« Yanıtla #19 : Şubat 09, 2017, 22:55:39 »
Anlaşmaya varınca dikkat edin!! 3 yıl önce oradaydım çok güzel çok keyifli yerdir, dışarıda içeri girmeyi bekleyen onlarca tekne var derken bir anda nereden geldiği belirsiz biri yanınızda belirip, yerinizi almaya zorlayıp, alamayınca 2 yanınıza girip sizi sıkıştırabilir, yönetimde ilgileniyoruz der fakat ilgilenmez. Çok severdim ama döneceğimi sanmam.(Bu arada ilk teknemi oradan aldım.)

*

Ö. Y.

« Yanıtla #20 : Şubat 12, 2017, 02:46:06 »
2006 senesinde ilk teknemi aldığımda ilk marinam (Kalamış Yelken Klübünde kısa konaklama sonrası) Setur FB Marina'ydı... Uzun süre sonrasında farklı teknelerle farklı marinalar dolaşmama rağmen İstanbul bazlı ve Anadolu yakasında ikamet eden bir amatör yelkenci olarak bahsedilen tüm olumsuzluklarına rağmen halen Setur Kalamış / Fenerbahçe Marina'yı tek geçerim !

Sent from my iPhone using Tapatalk