0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

K. B.

Ynt: Yelken Dünyası
« Yanıtla #45 : Şubat 27, 2015, 15:46:53 »
Hakan korsanım rica ederim.elimdeki sadece Yazıcı'dan çıkan döküm,exel değil.Aşağıda Bariş Sipahioğlu nun bir yazısı var oldukça uzun,kopyala-yapıştırla halledersiniz.Tabi listede aramak bile vakit aıyor,ilk 118 dergi için geçerli.
*

K. B.

« Yanıtla #46 : Şubat 27, 2015, 15:51:47 »
Bu arada word dosyası olarak bende dün gece kasdetmiştim evdeki bilgisayara,şu an tabletten giriyorum nete,akşama sordu dosyası olarak adresinize gönderirim.Bursaya gelirseniz lütfen bir gün önceden haber verin,telefonumu aşağıda yazmıştım.

*

H. E.

« Yanıtla #47 : Şubat 27, 2015, 16:10:24 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

...
Eksik sayılar:
...
Ocak 85(9.) bunu konuşmuştuk zaten.
...

Hiç mi yok?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. B.

« Yanıtla #48 : Şubat 27, 2015, 16:16:28 »
87 de tüm eski sayıları istemiştim,eksikleri olduğunu söylemişlerdi.
Yelken dünyasının kendi arşivinde bile olmadığını düşünüyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. E.

« Yanıtla #49 : Şubat 27, 2015, 16:58:27 »
Kenan Korsanım,
Çok teşekkürler.Görüşmek üzere

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

M. G.

« Yanıtla #50 : Şubat 27, 2015, 17:55:34 »
yelken dünyası sayılarının indeksii word ya da excel olarak varsa ben de rica ediyorum.

*

K. B.

« Yanıtla #51 : Şubat 27, 2015, 22:17:01 »

Hakan ve Mahir korsanlarım yelken dünyası index leri word dosyası olarak mail adreslerinize gönderildi.

*

M. G.

« Yanıtla #52 : Şubat 27, 2015, 23:08:43 »
Geldi. Çok teşekkür ederim.
*

H. E.

« Yanıtla #53 : Şubat 27, 2015, 23:28:54 »

Hakan ve Mahir korsanlarım yelken dünyası index leri word dosyası olarak mail adreslerinize gönderildi.

Teşekkür ederim.
*

K. B.

« Yanıtla #54 : Şubat 27, 2015, 23:40:55 »

Rica ederim.
*

M. A.

« Yanıtla #55 : Mart 03, 2015, 16:03:01 »
Bir arkadaşım evini temizlerken "sen halledersin" diye bana gönderidği yaklaşık 6-7 yılı kapsayan bir Yelken Dünyası seti bugün arabama girdi ve çok çabuk da çıkması lazım. Yıl aralığını bilmiyorum; bakamadım.

Arabam saat 17:00'ye kadar Esentepe/Istanbul'da, 18:30'dan sonra da Akasya/Acıbadem'in orada.
Var mı isteyen?

*

H. E.

« Yanıtla #56 : Mart 03, 2015, 16:15:07 »
Bir arkadaşım evini temizlerken "sen halledersin" diye bana gönderidği yaklaşık 6-7 yılı kapsayan bir Yelken Dünyası seti bugün arabama girdi ve çok çabuk da çıkması lazım. Yıl aralığını bilmiyorum; bakamadım.

Arabam saat 17:00'ye kadar Esentepe/Istanbul'da, 18:30'dan sonra da Akasya/Acıbadem'in orada.
Var mı isteyen?

Hangi yıllar? Bir baksaydın ya.

Bu arada, bu yağmurda 1,5 saatte köprüyü geçemezsin.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. S.

« Yanıtla #57 : Mart 03, 2015, 16:35:24 »

Var mı isteyen?

Camları koyu filmli bi arabayla pis sakallı, kısa saçlı, yapılı iki kibar arkadaş gelecek ; arabayı rica edecekler senden. Dergiler kalsın. Bizde var. Arabayı teslim et ; abilere zorluk çıkarma...
*

M. A.

« Yanıtla #58 : Mart 03, 2015, 16:36:59 »
O araba gri bir Alfa ise pek uzağa gidemezler. Gerçi gelememe ihtimalleri daha fazla.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. B.

« Yanıtla #59 : Mart 03, 2015, 16:41:26 »
Hakan Erim
 Ocak 1985 var mı?