0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[sildim]Ya da Eminönü mısır çarşısında sağdan ikinci dükkandan çuvalla çekirdek temin edebilirsiniz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Peee, İclal Korsan izin vermedikten sonra bana hiç bişi olmaz olm!sonundakadınpowerıanlamışkorsan
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBence sen baretini giy abi! Ümit Korsanı tanımışsın ama İclal Korsanı görmemişsin. O Ümit Korsan ki koca gemilere komuta ediyor, aklına gelmez mi Ümit Korsana kim komuta ediyor? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHakanE bence sen baretini giy bu cümleden sonra. Ümit korsanın nara seslerini taaaa buralardan duyabiliyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapPeee, İclal Korsan izin vermedikten sonra bana hiç bişi olmaz olm!sonundakadınpowerıanlamışkorsan
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBence sen baretini giy abi! Ümit Korsanı tanımışsın ama İclal Korsanı görmemişsin. O Ümit Korsan ki koca gemilere komuta ediyor, aklına gelmez mi Ümit Korsana kim komuta ediyor? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHakanE bence sen baretini giy bu cümleden sonra. Ümit korsanın nara seslerini taaaa buralardan duyabiliyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bence sen baretini giy abi! Ümit Korsanı tanımışsın ama İclal Korsanı görmemişsin. O Ümit Korsan ki koca gemilere komuta ediyor, aklına gelmez mi Ümit Korsana kim komuta ediyor? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap