0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. E.

Ynt: FLAŞ FLAŞ FLAŞ.... Büyük Buluşma!
« Yanıtla #45 : Ekim 22, 2009, 01:14:22 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
[sildim]

Ya da Eminönü mısır çarşısında sağdan ikinci dükkandan çuvalla çekirdek temin edebilirsiniz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ya da bir alt sokaktan bolca sargı bezi-atel-alçı vs de alınabilir  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

AteşK (Söz meclisten dışarı, yavaş atın çiftesi pek olurmuş  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )
*

H. Z.

« Yanıtla #46 : Ekim 22, 2009, 01:22:20 »
Peee, İclal Korsan izin vermedikten sonra bana hiç bişi olmaz olm!

sonundakadınpowerıanlamışkorsan

Hımmm. Bak ben konuyu o boyutuyla düşünememiştim. Saygı duydum, hörmetlerimle.

*

H. E.

« Yanıtla #47 : Ekim 23, 2009, 11:18:41 »
Ümit ve Balta Korsanlar,

İstek parçam şudur, tanışma kahvaltısında bunu çalabilir misiniz? Çok teşekkürler:

Rodney Carrington'dan "Show them to me"

*

A. Z.

« Yanıtla #48 : Ekim 25, 2009, 14:47:03 »
Bence sen baretini giy abi! Ümit Korsanı tanımışsın ama İclal Korsanı görmemişsin. O Ümit Korsan ki koca gemilere komuta ediyor, aklına gelmez mi Ümit Korsana kim komuta ediyor? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
HakanE bence sen baretini giy bu cümleden sonra. Ümit korsanın nara seslerini taaaa buralardan duyabiliyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Peee, İclal Korsan izin vermedikten sonra bana hiç bişi olmaz olm!sonundakadınpowerıanlamışkorsan
Benceee! iclâl  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap, Komutanı yakinen tanıdığına göreeeee!!! Hiç sanmıyorum Kiii!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap kişi! olarak, Komutanın karşısına çıkıp'taaa  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap DrhakanErim korsanı savunsun. Valla Koca komutanım Göz yaşına bakmaz  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Derdesde ediverir.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Dr-Civanım, bence'de ACİLEN baret ve gibilerinden edinmelisin.

(Konununkapanmasınıhazmedemeyenfitnekârkorsan)  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. D.

« Yanıtla #49 : Ekim 26, 2009, 08:26:43 »
Sanırım bu büyük buluşma sonrası dün dinlediğimiz Korsan Marşı çıktı.
Tanışma kahvaltısında dinlediğimiz marş gerçekten çok güzeldi.
emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ümit Korsan da biraz risk alıp görüntülemiş orkestrayı   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hepiniz ellerine, ağzınıza sağlık  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Pek bi güzel oldu hepbirlikte söyleyince.
« Son Düzenleme: Ekim 26, 2009, 08:28:42 Gönderen: Seval Duban »

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

H. E.

« Yanıtla #50 : Ekim 26, 2009, 09:58:21 »
Yalnız istek parçam hala çalınmadı. Ne zaman çalcaanız komtanım korsanım ve balta korsanım?
*

m. b.

« Yanıtla #51 : Ekim 26, 2009, 10:40:33 »
olmas abi. erotik o  melodi. forumdan atarlar.

ayrıca çağdışı yani. .

çağa uygun, moda  bişiler olabilir ama.

mesela ''sordum sarı çiççeee annen baban varmıdırrrr'' .. olabilirmi ? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

N. B.

« Yanıtla #52 : Ekim 26, 2009, 11:31:59 »
          Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap