0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

İ. E. S.

Altın Balta Yelken Yarışı
« : Temmuz 08, 2010, 16:41:14 »

Sevgili Balta Korsan senin adına artık yarışlar düzenleniyormuş yahu niye hiç haber vermiyosun?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

(Biliyom bittim ben Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )
*

A.

Ynt: Altın Balta Yelken Yarışı
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2010, 16:52:48 »
Buradan anlaşılıyor ne büyük deniz adamı olduğu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

N. B.

« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2010, 17:30:38 »

Sevgili Balta Korsan senin adına artık yarışlar düzenleniyormuş yahu niye hiç haber vermiyosun?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Şunu iftiharla söyleyebilirim ki bizim Balta'mız altın değil pırlantadır.

(Yinefazlaiyigünümdemiyimne?)

*

A.

« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2010, 17:34:31 »
Alıntı

Noyan abi, Esperanza molası iyi gelmiş  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. B.

« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2010, 18:02:56 »
Abdurrahman Korsanım çok iyi gelmişti ama Esperanza'dan gelen  hastalık ve arıza haberlerine
çok üzüldüm.

İyi olduklarını öğrenmeme rağmen canım yine sıkkın. Birazdan onları yine arayacağım.

*

A.

« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2010, 18:29:54 »
ciddi birşey yoktur umarım,
hem tekne hem mürettebatı için iyilik diliyorum.
*

İ. E. S.

« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2010, 18:58:22 »
Noyan Korsanım,

Canının sıkkın olduğunu biliyorum neşelenesin diye azıcık kılçık atayım;

Bu Balta kişisinin ayağını suya sokmadığını, mendilini bile rüzgara açmadığını düşünsek de kendisi pek denizci imiş meğer baksana bizden saklıyormuş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

(Hadi çekirdekleri kapıp gelin ben hakikaten bittim)

*

m. b.

« Yanıtla #7 : Temmuz 08, 2010, 20:10:27 »
sayın iclal korsaniçe kişisi. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
 ben bu gekolara geçende bi topikte '' noolur denize açılın. tekneleri uyuşuk uyuşuk yatırmayın  limanda'' didim. '' denize açılan teknelere cumriyet altını vericem'' didim, dinletemedim..
 bak elalem cumriyet altınlarını duyunca yarış bile düzenledi adımıza.. sağolsunlar varolsunlar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. (lakin o yarış için ayırdığım cumriyetleri bozdurdum yedim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)

ayrıca daha geçen ay yıkandım. bana ayağını bile suya sokmamış diyemezsiniz, sizi kınarım.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

nefretlerimle
mıstafa yontgaç(balta)

*

İ. E. S.

« Yanıtla #8 : Temmuz 08, 2010, 20:15:28 »
Sayın Mustafa Aziz Çınar Korsan, (çok resmi bir giriş yapayım)

Balta kişiliğiniz ile gerek sevgili Geko camiasına gerekse Türk denizciliğine katkınız tartışılmaz. İnşallah o mübarek ayağınıza döktüğünüz banyo suyunu zayii etmemişsinizdir. Tekrar tekrar ayağınıza dökmeniz ve suya değirmeniz dileği ile..

Kapıkulunuz
İclal Sarp

(Yırttıkmıacabadiyemerakedenkorsan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )
*

m. b.

« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2010, 20:19:36 »
Buradan anlaşılıyor ne büyük deniz adamı olduğu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
abdurrahman korsan, her ne kadar forumda şen geyiklerin belini kırsak da, senin doğduğun senelerde sen ağzında emzik altın çişli taytay durma çalışmaları yaparken biz salacakta boğazın serin sularında çimer, florya plajında dalardık... bi gün gel de sana açık deniz maceralarımı anlatiim, denizcilikte önünü görürsün.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

m. b.

« Yanıtla #10 : Temmuz 08, 2010, 20:23:40 »

çok zarifsiniz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
 geçen yıl gezi dönüşü, '' tatil dönüşü sendromu''ndan dolayı daha agresiftiniz. ama bu yıl iyi gördüm. süper. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. U.

« Yanıtla #11 : Temmuz 08, 2010, 20:30:34 »
Teknemden uzak, canım sıkılarak gezgin korsana bir bakayım dediydim ki evde çekirdek kalmamış Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

Bekleyin bi koşu çerezciye gidip hemen geliyorum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .
*

İ. E. S.

« Yanıtla #12 : Temmuz 08, 2010, 20:35:13 »

[/quote]

Noyan Korsan dohtur hangi sakinleştiriciyi önerdi bana da lazım da Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

m. b.

« Yanıtla #13 : Temmuz 08, 2010, 20:37:52 »

(Yırttıkmıacabadiyemerakedenkorsan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )

hiç kıvırmayınız mirim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.

ümit korsanım komutanımla tiz zamanda cezaen zatınıza özel bir konser düzenleyeceğiz. öyle ki gelmiş geçmiş en gıcık ve arabesk parçaları bizden dinlerken junyur korsanda  davulla bize eşlik edecek.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

müzikal bir travma  olacak yani sizin için.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

eh tabii rüşfet niteliğinde o müthiş böreciklerinizden yaparsanız, bi ihtimal affedebiliriz seni..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2010, 20:49:55 Gönderen: Mustafa Aziz Çınar »
*

U. U.

« Yanıtla #14 : Temmuz 08, 2010, 20:51:52 »
Ümit korsanımın giritte dinlediğim gitar resitalini özledim, sevgi ve özlemlerimi iletiyorum efendim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .