0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

F. B.

Yaza Merhaba Şenliği - 1 Haziran
« : Mayıs 25, 2008, 23:22:20 »
Biraz yelken, biraz keyif, kocaman bir Halil İbrahim sofrası. Coluk cocuk, torun torba.. Bize ait bir ada. Komodorumuz uyuyor mu? Ucamayan ama uctuklarini zanneden garip kahramanlarin sig sulara cakilma macarasi korsan ruhunu nereye tasiyabilir. Bu tur etkinlikler korsan ciddiyetine!  yakisir mi.  Diyor ve haftaya Yasar Korsan'in önerdiği yaza merhaba partisinde goruselim diyorum. Senlik bahane, korsanca etkinlikler sahane:)

Herkese sevgiler

« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2008, 23:48:32 Gönderen: Filiz Bozkurt »
*

F. B.

Ynt: Yaza Merhaba Şenliği - 31 Mayıs ya da 1 Haziran
« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2008, 08:56:37 »
Ya  öbür tarafa konu başlığı açtım, kimseden ses çıkmamış. Ben de sizin konunuza eklenirim o zaman Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)) Ha bir de dut ağacı olan bir yer seçelim diyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

'Biraz yelken, biraz keyif, kocaman bir Halil İbrahim sofrası. Coluk cocuk, torun torba.. Bize ait bir ada. Komodorumuz uyuyor mu? Ucamayan ama uctuklarini zanneden garip kahramanlarin sig sulara cakilma macarasi korsan ruhunu nereye tasiyabilir. Bu tur etkinlikler korsan ciddiyetine!  yakisir mi.  Diyor ve 31 Mayıs Ctesi ya da 1 Haziran Pazar günü Yasar Korsan'in önerdiği yaza merhaba partisinde goruselim diyorum. Sanki Pazar genel katılım için daha uygun gibi..Senlik bahane, korsanca etkinlikler sahane:)

Herkese sevgiler

*

T. N.

« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2008, 11:31:55 »
Sevgili Korsanlar,
benim hakkımda iyi şeyler yazanlara teşekkür ediyorum, ama biz iyi bir ekip olduğumuz için (İdil+Ateş Melike+Burak) güvenle bu manevraları gerçekleştirdik.
Şimdi Pazar günü Sivri'ye ne dersiniz isteyen Cumartesi gider gece kalır Pazar gelenler onlara kahvaltılık getirir. (Sabah şarabı v.s.) Hem de yaza merhaba deriz, özellikle yeni korsanların katılımıyla.
Ses verin bakalım.....

*

D. H.

« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2008, 11:35:06 »
ses Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

T. N.

« Yanıtla #4 : Mayıs 27, 2008, 11:45:17 »
güzel bir sesti

*

F. B.

« Yanıtla #5 : Mayıs 27, 2008, 11:53:05 »
Yahu niye flugtag başlığı altına yazıyon komodorum..Yemedim, icmedim, sırf bu senlik için ayrı başlık açtım. Yoksa başlığımı beğenmedin mi? Bu arada Sivri'de dut ağacı yoktur değil mi? E dut ağacı olan bir ada bulsak..
*

D. H.

« Yanıtla #6 : Mayıs 27, 2008, 13:03:15 »
Filiz Korsan,

Balonla birlikte senin gözlerin de dönmüş galiba? Niye Flugtug başlığı olsun yaw, senin konu başlığının altında, dosdoğru yerinde yane  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Sen önce komodorumuzun sorusuna cevap ver bakayım, ses var mı ses?

*

A. Ö.

« Yanıtla #7 : Mayıs 27, 2008, 13:12:30 »
sesim geliyormu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 1 haziran tarihli dut ağaçlı partiye bende varımmm..
*

A. N.

« Yanıtla #8 : Mayıs 27, 2008, 16:09:27 »
Bu güzel prog.kaçıracağım için üzgünüm,Cumartesi günü önemli bir Genel Kurul Topl.var,Tüm Gezgin Korsalara gönüllerince değerlendirebilecekleri bir yaz sezonu ve iyi eğlenceler diliyorum.Sevgi ve Saygılarımla.
*

H. Z.

« Yanıtla #9 : Mayıs 27, 2008, 23:42:26 »
Maşallah'a uyar
*

İ. E. S.

« Yanıtla #10 : Mayıs 28, 2008, 08:55:13 »
Biri parti demiş de duymamış mıyım yoksa Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bensiz, bizsiz olur mu ayol.. Ama bakiyom da once biz teknesiz ve de tekneleri uzakta korsanlar once atliyoz sona da bizi kim alcak acep? cok atilgan gorunup ayip da etmesek mi? tekneli korsanlari once bi beklesek mi? diye ikilem veya hatta uclem de kaliyoz.. Tekneli korsanlar lutfen once siz ses verin de biz de rahat rahat atlayalım.

Tabii ki katılmak istiyoruz ve de dut erik ve dahi kiraz agaclarini destekliyoz velakin boyle bi ada var mı bilemiyoz.. (Sivri guzel ama ben son ikidir hep sivri organizasyonlarına katıldım şımarıklık edip başka şansım var mı diye yokluyorum)

Sevgiler
(işini sağlama bağlayıp yanında dut erik kiraz getirecek korsan)
*

D. H.

« Yanıtla #11 : Mayıs 28, 2008, 10:28:00 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sevgili Korsanlar,
Şimdi Pazar günü Sivri'ye ne dersiniz isteyen Cumartesi gider gece kalır Pazar gelenler onlara kahvaltılık getirir. (Sabah şarabı v.s.) Hem de yaza merhaba deriz, özellikle yeni korsanların katılımıyla.
Ses verin bakalım.....

Anarada Ekibi tam tekmil Cumartesi'den Sivri'ye çıkarma yapmaya hazırdır Amiralim!
*

Y. Ö.

« Yanıtla #12 : Mayıs 28, 2008, 22:15:36 »
Ben müzik aletlerim ve gurubumla hazırım. Bizi kabul edecek Dost tekne olsun yeter..
*

İ. E. S.

Ynt: Yaza Merhaba Şenliği - 1 Haziran
« Yanıtla #13 : Mayıs 29, 2008, 10:14:04 »
Biz Anarada'nın tam tekmili içeresinde yer alıyoruz bir aksilik olmazsa.. Yaşar Korsan'ım sensiz bir GK orkestrası düşünemiyorum.. Dost, düşman farketmez bir tekneyi korsanca ele geçirmeni öneriyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Eee başka kimler geliyor.. Koskoca GK camiasından bu kadarcık mı ses geldi.. Cık cık cık...

Bakın koncept eksik ya da etkinlik programı belli değil diyorsanız benim fikrim geldi yine Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Mesela hatun korsanlara çiçeklerden taçlar yapalım gelen taze yazı karşılamak üzere.. Fotoğraflarda da nefis kaçar..

Oyunlar oynayalım..

Mesela Gemici bağı yarışması yapalım. Herkes neler biliyor gostersin sonra en hızlı yapma yarışmaları yaparız hem yeni şeyler öğreniriz hem de çok eğleniriz...
Halat çekme yarışması da güzel olur.. Belki kavga çıkar çekirdek çitleriz..

Fikir üretin.. Katılım sağlayın.. Ödevlerini yerine getirmeyeni dövün.. hadi herkes iş başına$$#.:

Sevgiyle kalın
*

G. K.

Ynt: Yaza Merhaba Şenliği - 1 Haziran
« Yanıtla #14 : Mayıs 29, 2008, 11:49:57 »
Ben hafta sonu Bodrum'da Match Race izlemeye gidiyorum . O nedenle aklım sizde olmakla beraber katılamıyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sizlere iyi seyirler , iyi eğlenceler . Benim içinde içiniz . . .