0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N'oluyor bakim?Seyahat yaramadı mı ? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Anlamadım ben şimdi. Lotus ekibi Ömer Kırcal ve Erol Şar isyan bayrağı açıp Anarada yamı kaçtılar. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yok be abi, ne isyanı... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBizi ezikleyip duruyo... "Ben olmasam var ya" diye başlayan lakırdılarından bıkıp usandık. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBakalım bakalım kendisinden 14' küçük tekneye karşı performansı ne olcak. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Uzmeyelim doktoru ama eziklenenlerin somurulmesine de bir son verelim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTANER